Iznio mučne detalje brutalnog iživljavanja nad djevojčicom: Očarao je svojim pjevanjem u X Factoru, ali niko nije znao da je pedofil (VIDEO)

Čudne priče
Iznio mučne detalje brutalnog iživljavanja nad djevojčicom: Očarao je svojim pjevanjem u X Factoru, ali niko nije znao da je pedofil  (VIDEO)
Svi su hvalili njegov pjevački talent

Manuel Pons Sanchez je 2009. godine oduševio žiri britanskog X Factora svojim izvedbama U2-ovih hitova i prošao nekoliko krugova natjecanja. Istovremeno su ga tražile španjolske vlasti zbog pedofilije i silovanja desetogodišnje djevojčice, piše Daily Mail.
Svi su hvalili njegov pjevački talent a onda je Manuel osuđen na 23-godišnju zatvorsku kaznu na sudu u Mallorci zbog nekoliko seksualnih napada na djevojčicu u vremenskom periodu od njene šeste do desete godine.

Sanchez je na sudu iznio mučne detalje svog brutalnog iživljavanja nad njome, kako ju je vezao za krevet i tukao je. Zbog traume koju je proživljavala, zlostavljana djevojčica danas boluje od PTSP-a.
Zlostavljača je prijavila majka djevojčice još 2007. godine, no on je tada već pobjegao u inozemstvo. Kada je došao u Englesku, neko je vrijeme radio kao portir u jednoj liverpulskoj privatnoj klinici. No, kasnije je odlučio slijediti svoje snove i prijavio se na X Factor.

Ne propustite