JELENI SE ŽIVOT PREKO NOĆI U PAKAO PRETVORIO: Razvešću te od mog sina do kraja godine!

Čudne priče
JELENI SE ŽIVOT PREKO NOĆI U PAKAO PRETVORIO: Razvešću te od mog sina do kraja godine!
Jelena je, sa suprugom Milanom, bila u braku tri godine. Živjeli su zajedno sa njegovim roditeljima koji su od početka bili korektni prema njoj i voljeli je kao rođenu kćerku. Međutim, ne zadugo. Ovo je njena priča.

Jelena je, sa suprugom Milanom, bila u braku tri godine. Živjeli su zajedno sa njegovim roditeljima koji su od početka bili korektni prema njoj i voljeli je kao rođenu kćerku. Međutim, ne zadugo. Ovo je njena priča.

"Sve se promijenilo kada je Milan otišao u inostranstvo da radi. Ostala sam sama u kući sa njegovim roditeljima, koji su odjednom promijenili ponašanje.

Svekar je postao nezainteresovan za razgovor, a svekrva nervozna, svadljiva. Čak su i komšinice postale drugačije: primjetila sam da prekidaju priču kada prolazim ulicom.

Danima sam se pitala šta se dešava. A onda me je suprug nazvao telefonom.

"Tanja, o čemu se radi? Majka mi priča kako joj radiš o glavi: baješ joj u hranu i ostavljaš vrećice po kući", urlao je na slušalicu.

Vrećice sa vradžbinama? Da, pravila sam vrećice sa lavandom i mentom, za ormare. A voljela sam da palim mirišljave svijeće... Ali ne zbog sujeverja, kao što je moja svekrva mislila.

To sam rekla i svom suprugu, koji se slatko nasmijao i zamolio da objasnim njegovoj majci, prije nego što napravi haos u kući.

Pokušala sam da objasnim svojoj svekrvi, ali sam bila zatečena njenom reakcijom.

"Ti si lagala! Lagala si za sve!", počela je da viče.

"Sve sam saznala od vračare. Razvešću te od mog sina do kraja godine", zaprijetila mi je.

Vremenom sam primijetila da mi stvari nestaju. Prvo četka za kosu, pa garderoba i na kraju fotografije sa vjenčanja. Raspitala sam se kod mlađih komšinica i saznala da je u kući bila vračara koja je gatala protiv mene. 

Nalazila sam neobične zamotuljke svuda: u garderobi, fiokama, ispod jastuka, a unutra su bili pramenovi moje kose, posječeni nokti i bijeli prah neobičnog mirisa.

Kada neko želi da vam naudi i nanese zlo on se služi raznim bajalicama i vradzbinama i preko njih vam život pretvara u pakao.

Vradžbine sa kosom i pravljenje vradžbina su najviše rasprostranjeni u Srbiji, ali možete ih pokupiti i da vam ih neko napravi bilo gdje u svijetu. Vradžbine sa kosom se uglavnom koriste da bi se preko njih nekoj osobi napravila magija i nanijelo zlo.

Kada neko hoće da vam napravi zlo i uništi vas, on mora da posjeduje nešto vaše ili garderobu ili nešto što ste vi pili, jeli, koristili. Ali najjače vradžbine može napraviti od nečeg što pripada direktno vama, npr. noktiju, kose, kože, krvi i sl.

Imala sam vrtoglavice i bol u glavi iz čista mira, kada sam shvatila da su se stvari otele kontroli i polako je počela da me hvata panika.

Šta ako me svekrva stvarno odvoji od čovjeka kog volim? Ili me urekne da ne mogu da imam djecu?

Odlučila sam da posjetim ženu u susjednom selu, za koju su mi rekli da "skida" crnu magiju. Bajala mi je cijelu noć, i na kraju uspjela da me spasi.

Danas Milan i ja imamo dvoje djece, dječaka i djevojčicu. Svekrva se vremenom urazumila, ali Milan nije mogao da joj oprosti što je pokušala da mi nanese zlo", ispričala je Jelena.

(Kurir.rs)

Ne propustite