Od četvrte godine počeo je živjeti kao djevojčica: Transseksualka platila bogatstvo da bi izgledala ovako (FOTO)

Čudne priče
Od četvrte godine počeo je živjeti kao djevojčica: Transseksualka platila bogatstvo da bi izgledala ovako (FOTO)
Kiara Oesterle (26) se rodila kao Marco, ali je živjela kao djevojčica od svoje četvrte godine

Kiara Oesterle (26) se rodila kao Marco, ali je živjela kao djevojčica od svoje četvrte godine. Dosad je potrošila oko 45.000 funti za operacije kako bi izgledala kao žena. Dva puta je povećavala grudi i napravila je rekonstrukciju lica, piše Mirror. 

Već s četiri godine počela se odijevati kao djevojčica, i njezinu su joj roditelji kasnije dozvolili da ode na operacije.

foto-2

Kiara je rođena u Austriji, a danas živi u Amsterdamu i radi kao plesačica. Kiara je stavila umetke u kosu, povećala je usnice i redovito ide na botoks. Terapija hormonima i operacije su Kiaru koštali ukupno 45.800 funti , a dio troškova je platio njezin dečko. Kiara kaže da su operacije za nju kao da ode na odmor ili kupi automobil. Iako su troškovi visoki, Kiara planira otići na još četiri zahvata u sljedećih šest mjeseci. 

foto-3

- Idem na operacije jer me to veseli. Volim gledati svoje tijelo kako postaje sve više ženstveno, Kada vidim rezultate operacije, raste mi adrenalin i jedva čekam novi zahvat - kaže Kiara. Kaže da je već sa šest godina odjeću za curice nosila i u javnosti.    
- U školi sam nosila sestrinu uniformu. Moja me obitelj podupirala. Roditelji su se bojali da će me djeca zadirkivati i maltretirati u školi, ali moji školski kolege su prihvatili moj izbor. Kiara je s 15 godina počela piti sestrine kontracepcijske pilule.

- Nisam se osjećala udobno u svojoj koži i počela sam uzimati pilule - kaže Kiara. Roditeljima Martinu (53) i Inge (52) je priznala da pije hormone 2007. godine kada su počeli primjećivati promjene na njezinom tijelu. Iako su se šokirali jer je ilegalno kupovala tablete, odlučili su joj dati podršku. Kada je imala 19 godina, Kiara se preselila u Nizozemsku gdje je upoznala dečka Freda (49) u noćnom klubu. Kiara planira još jednu operaciju nosa, grudi, transplantaciju kose, operaciju smanjenja struka i ugradnju implantata u stražnjicu.  

foto-4

Ne propustite