Porodica šokirana: Nestale s lica zemlje prije tačno 36 godina, a tek se sada saznalo gdje su bile cijelo to vrijeme

Čudne priče
Porodica šokirana: Nestale s lica zemlje prije tačno 36 godina, a tek se sada saznalo gdje su bile cijelo to vrijeme
Sestre Anna (67) i Kym (53) Hakze su godinama smatrane nestalima, a zadnji put su viđene u Kanadi 1981. godine.

Sestre Anna (67) i Kym (53) Hakze su godinama smatrane nestalima, a zadnji put su viđene u Kanadi 1981. godine. Nijedna od njih nije kontaktirala porodicu 36 godina. Policijski detektivi su uspjeli locirati izgubljene sestre u Americi, gdje žive i dan danas, prenosi Daily Mail.

Kym je rekla policiji da nisu znale da ih netko traži. Ove dvije Kanađanke su nestale s lica zemlje prije tačno 36 godina. Pronađene su žive i zdrave u Americi, a tvrde kako nisu znale da se traga za njima.

Njihova majka je izgubila svaki kontakt 1981. godine, a slučaj je ponovo prijavila 2003. godine. Četiri godine poslije, umrla je ne znajući sudbinu vlastite djece.

Kym, koja je u međuvremenu promijenila i ime, je rekla policiji prošlog tjedna da ni ona ni sestra nisu znale da ih policija traži. Rekla je da su odlučile okrenuti novi list u životu, napustiti sve i da žele privatnost. Policija još nije pričala sa starijom sestrom Annom.

- Nakon toliko godina, rijetko tko se usuđuje nadati pozitivnom ishodu - rekli su iz policijske stanice u Torontu.

Otisci prstiju su potvrdili da se uistinu radi o "izgubljenim sestrama". Kada su pobjegle od kuće, Anna se borila s financijskim problemima i posvađala se s obitelji. Kym je i dalje bila u dobrim odnosima s obitelji, ali je očito odlučila podržati sestru i okrenuti im leđa i zauvijek otići bez pozdrava.
Ken Hakze (57) je jedan od trojice braće Hakze. Kad je dobio obavijest od policije da su mu sestre žive nije mogao vjerovati. 

- Šokirani smo. Zvao me brat Gill u potpunom šoku. Bio je bez riječi. Uvijek smo se nadali da su žive - rekao je i dodao da se Anna nije slagala dobro s majkom, ali da je bila bliska s ocem.

Upravo nakon njegove smrti, sestrama se gubi svaki trag. Ispričao je i kako je Anna bila u braku s Amerikancem koji je završio u zatvoru i kako su se godinama mučili s teškom financijskom situacijom. Nada se da će mu se sestre javiti i da će imati drugu priliku za rješavanje obiteljskih razmirica. Kaže da nije još pričao s njima jer im policija ne želi odati informacije o njihovoj lokaciji ni dati broj za kontakt.

Ne propustite