U 95. godini otkrio istinu o sebi: Deka nakon 67 godina braka priznao da je gej (VIDEO)

Čudne priče
U 95. godini otkrio istinu o sebi: Deka nakon 67 godina braka priznao da je gej (VIDEO)
Čovjek koji je već 67 godina oženjen svojom suprugom odlučio je da u 95. godini "izađe iz ormara" i prizna da je homoseksualac.

Čovjek koji je već 67 godina oženjen svojom suprugom odlučio je da u 95. godini "izađe iz ormara" i prizna da je homoseksualac. Roman ima dvoje djece, pet unučića i jedno praunuče i u razgovoru sa popularnim Davey Waveynom, rekao je da je od ranog djetinjstva znao kog je seksualnog opredjeljenja.

Devey ga je pitao kako je njegova porodica reagovala na njegovo otkrivanje.

- Rekao sam im da sam se tako rodio i da sam gej cijelog života. Ispričao sam im moju priču, emotivne krize i sve ostalo sa čim sam se borio sam sa sobom, i oni su me razumjeli - rekao je vremešni Roman.

Na pitanje da li bi volio da ima dečka, Roman je pocrvenio i rekao Daveyu da želi, smijući se stidljivo. On je naglasio da izgled nije bitan već da je najbitnije srce.

- Želim da odem na spavanje i da neko leži pored mene i bude mi blizu. Ne iz bilo kog razloga, već da znam da je neko brine o meni - naveo je Roman.

Pričajući za BBC, Davey je rekao da želi da ljudi vide kompleksnost Romanove priče.

- Sa jedne strane to je nevjeroavtna priča o čovjeku koji je bio "sakriven" toliko godina, ali njegov put je bio veoma težak i emotivan. Sa druge strane sigurno se zapitate i o Romanovoj ženi. Oni su dijelili ljubav i strast, i ne možete da se ne pomislite kako su sve to dijelili, uprokos činjenici da je gej? Ja zaista ne znam - naveo je .

Romanov unuk Brendon snima film o nevjerovatnoj priči svog deke i o kompleksnosti ljubavnih odnosa, braku i o porodičnim tajnama, piše BBC.

 

Ne propustite