"Muž me uhvatio u masturbaciji, zbog tog smo se razveli"

Čudne priče
"Muž me uhvatio u masturbaciji, zbog tog smo se razveli"
Iako su imali problema u braku i prije toga, to je bila kap koja je prelila čašu i njihov brak je nepovratno krenuo u propast.

Magazin Marie Claire objavio je priču žene čiji je brak na kraju propao nakon što ju je muž uhvatio kako se samozadovoljava. Iako su imali problema u braku i prije toga, to je bila  kap koja je prelila čašu i njihov brak je nepovratno krenuo u propast.

Njeno priču prenosimo u cijelosti.

Kad sam prvi put upoznala svog muža, bio je zabavan, siguran i nježan čovjek. Radio je u prodaji, a ja sam planirala veliku promjenu u karijeri. Bio je to drugi brak oboma pa smo osjećali da smo naučili nešto iz prijašnjih veza te da će ova zaista potrajati. Neko vrijeme zaista sam mislila da nam ide, vodio me na nevjerojatne večere, na romantične vikend izlete, provodili smo sate pričajući i smijući se. Seks nikad nije bio problem. Volio je prljave viceve,a naša seksualna kemija bila je suluda.

S vremenom naš se seksualni život promijenio. Pod tim mislim da je postao nepostojeći. Seks nekoliko puta tjedno pretvorio se u jedan ili dva puta mjesečno, ako smo imali sreće. Postajao je emocionalno sve udaljeniji i teško se uzbuđivao, a iako sam znala da se bori sa stresom zbog financija na poslu (a ja sam zarađivala manje zbog promjene posla), nikad nije htio pričati sa mnom o tome, a kamoli posjetiti doktora.

Što više sam pokušavala razgovarati s njim, to se on više povlačio u posao, počeo je spavati na kauču, nije više bio nježan te je počeo komentirati izgled drugih žena. Pitala sam se zašto se povlači kad sam pokušavala biti otvorena i puna podrške. Bila sam sigurna da me vara, iako ga nikad nisam pitala. Znala sam da bih trebala, no već sam prošla kroz jedan propali brak i potajice sam se nadala da će se sve samo popraviti.

" Kao kad tinejdžera mama uhvati"

Ja ću prva priznati da sam seksualno biće pa sam u to vrijeme preuzela kontrolu i počela sama zadovoljavati svoje potrebe. Nikad se nisam bojala masturbirati, no to je uvijek bilo nešto što sam radila pored seksa, a ne kao glavnu točku.

Jedne večeri ulovio me usred svega. Taman sam koristila vibrator ispod plahte, misleći da je zaspao na kauču kao inače pa ga nisam očekivala. Bila sam na rubu vrhunca... kad je ušao u sobu. Čim je shvatio što se događa, postalo je jako neugodno. Kao kad tinejdžera mama uhvati. To me jako iznenadilo, jer smo vidjeli jedno drugo golo i seksali se prije toga. Umjesto da se napalio (što sam čula nekoliko puta da se muškarcima dogodilo), on je bio šokiran i povrijeđen, a ubrzo smo se posvađali jer mi on nije bio dovoljan.

Koliko god sam se trudila objasniti mu da imam fizičke i seksualne potrebe, nije me razumio. Nije ga zanimala činjenica da se ne seksamo te je govorio da se moram više potruditi da se poseksamo. Tvrdio je da je uzbuđenje nestalo zbog svakodnevnog života. Na kraju je rekao da ne želi znati da masturbiram. Osjećala sam se šokirano, povrijeđeno i donekle posramljeno.

Maskom skriva nesigurnosti

Nakon toga emocionalni zid između nas postao je još veći, a ja sam postajala nesigurnija. Predložila sam mu da idemo na bračno savjetovanje i iako se dvoumio, otišli smo zajedno. Na nesreću, ili na sreću ovisno kako to promatrate, tad smo shvatili da naša srca nisu više u tom braku. On se emocionalno isključio, a ja se više nisam mogla truditi za oboje.

Iako su očito postojali veći problemi među nama, seks je bio onaj koji je pokazao naše propadanje kao para. Moj muž je mogao prihvatiti moju seksualnost, no umjesto toga me osudio. Zbilja bih voljela da smo bili otvoreniji prema našim željama i potrebama, no na kraju sam shvatila da je njegova cijela osobnost, čak i prljavi vicevi, bila samo maska iza koje je skrivao nesigurnost. Na kraju sam shvatila da nisam ja kriva. U posljednje vrijeme viđam se s muškarcima, sigurnija sam u sebe i radim s terapeutom na tome. Osjećam se sigurnije kad treba muškarcima reći što želim i trebam, u spavaćoj sobi i izvan nje.

(index)

Ne propustite