Zbog ove tinejdžerice, dobro ćete razmisiliti koliko ćete popiti ubuduće! Njena priča je mnoge opametila (FOTO)

Čudne priče
Zbog ove tinejdžerice, dobro ćete razmisiliti koliko ćete popiti ubuduće! Njena priča je mnoge opametila (FOTO)
Melissa Aho, porijeklom iz Amerike, na svom je Facebook profilu objavila fotografije svoje 15-godišnje kćeri Ryleigh.

Melissa Aho, porijeklom iz Amerike,  na svom je Facebook profilu objavila fotografije svoje 15-godišnje kćeri Ryleigh.

Uznemirujuće fotografije prikazuju kako je djevojčica prikovana za krevet, a za sve je kriv bio alkohol.

Nakon što je popila veliku količinu alkohola, djevojčici je pozlilo a njene prijateljice su u strahu pobjegle.

"Dobila sam poruku na Facebook u kojoj je pisalo da mi kći negdje leži onesviještena. Srce mi je stalo, pokušavala sam je dobiti na mobitel, ali nije se javljala. Nisam mogla saznati gdje se nalazi jer je osoba koja mi je to dojavila već bila u automobilu da pokupi moju kći i curu koja joj je javila što se dogodilo. Kada ju je dovezla kući, bila je jako loše, pjena joj je išla na usta i bila je prekrivena buvljotinom. Odmah sam zvala hitnu. Znali smo samo da je pila votku, nismo znali je li uzela još nešto. Kada smo došli u bolnicu doktori su mi rekli da ona više uopće ne može sama disati. Pretrpjela je i teške ozljede zbog padova. Molila sam se za njezin život", opisala je stravične trenutke nesrećna majka.

melisa-2

"Od cijele grupe, samo je jedna cura ostala s njom. Ostali su se bojali da će upasti u nevolju ako pozovu pomoć. Podijelite ovo s vašom djecom, da vide što im alkohol može učiniti", poručila je svima.

Rayleigh se na svu sreću "vratila među žive" i danas je zdrava i sretna, ali njena priča treba da opameti mnoge druge, treba da nauče na njenm primjeru koliko je lakohl štetan i kako može kooštati života.

 

Ne propustite