Imao je preko 50 plastičnih operacija jer je želio da izgleda kao Ken: Njegova transformacija je mnoge šokirala (FOTO + VIDEO)

Čudne priče
Imao je preko 50 plastičnih operacija  jer je želio da izgleda kao Ken: Njegova transformacija je mnoge šokirala (FOTO + VIDEO)
Gledatelji britanske emisije This Morning su se šokirali u petak nakon se pred kamerama pojavio Brazilac Rodrigo Alves, muškarac koji želi izgledati kao Ken.

Gledatelji britanske emisije This Morning su se šokirali u petak nakon se pred kamerama pojavio Brazilac Rodrigo Alves, muškarac koji želi izgledati kao Ken.

Nekada je izgledao kao običan i prsječno lijep muškarac, ali se potpuno transformisao.

peracije-2

Rodrigo je na operacije potrošio oko 400.000 funti .

Kada su ga novinari pitali kako je skupio toliko novaca, Rodrigo je odgovorio: - Blagoslovljen sam. Moji baka i djed su mi ostavili novac i nekretnine. Prije sam radio kao stjuard, ali veći dio prihoda su mi oni ostavili. Znaš kada nešto moraš popraviti. Svi mi smo se pokušali nekako promijeniti. Ako nešto ne voliš, to promijeniš - kaže  Rodrigo.

rodrigu-alves

 - Zahvaljujući plastičnoj kirurgiji promijenio sam se. Smatram se sretnim, ne samo fizički nego i mentalno. Nisam ovisna o plastičnoj kirurgiji. To je bolno i skupo. Ne ohrabrujem ljude da to rade. Samo im poručujem da se mogu poboljšati - kaže Rodrigo. Ranije je rekao kako želi ući u Guinnessovu knjigu rekorda kao osoba koja je bila na najviše plastičnih operacija na svijetu, piše Mirror. 

Dosad je bio na više od 50 plastičnih operacija. Budući da je nedavno bio na zadnjoj operaciji u emisiju je došao s nateknutim licem.

Pogledajte video:

 

Ne propustite