Brojevi otkrivaju vašu srodnu dušu: Jeste li jedno za drugo?

Kiosk
Brojevi otkrivaju vašu srodnu dušu: Jeste li jedno za drugo?
Izračunajte svoj osobni broj, a potom partnerov.

Broj 1

 Vođa 

Vaša snaga: Rođeni ste lider. Kroz život stremite najvišim pozicijama. Ambiciozni ste, hrabri, imate snažnu volju. Silovito ćete se usprotiviti ograničavanju i sputavanju. Baš kao što govori izgled vašeg broja, hodate uspravno, ponosno i uvijek morate u svemu biti prvi i najbolji.  

Vaša slabost: Tvrdoglavi ste, ponekad i sebični, neskloni kompromisima što može negativno utjecati na vaš ljubavni odnos. U vezi ste zahtjevni, ljubomorni i nestrpljivi. Niste stvoreni živjeti u skladu s pravilima i tuđim očekivanjima. 


Kompatibilni partneri: Najbolji partneri su vam 3 i 5. Dopustit će vam da budete ono što jeste, prihvatit će vas bez zadrške i uvažiti međusobne različitosti. S brojem 1 možete ostvariti strastvenu, ali kratku vezu. Nježna i diplomatična 2 bit će vam velika podrška, no bolje ćete se složiti u poslu, nego u ljubavi.


Broj 2 

Posrednik 


Vaša snaga: Usmjereni ste na ispunjenje tuđih potreba, velikodušni ste i odani. Lako opraštate i imate mnogo razumijevanja za druge ljude. Dok nezapaženo djelujete iz sjene, vi ste Mata Hari koja razoružava druge špijune svojom laskavošću i nježnom snagom uvjeravanja. 

 

Vaša slabost: Previše dajete, a premalo tražite za sebe, što može biti iscrpljujuće i stvoriti neravnotežu u odnosu s partnerom. Kad se naučite izboriti za sebe i svoje potrebe, postat ćete zadovoljniji u odnosu. Skloni ste igranju igrica i manipulacijama kako biste testirali partnerovu zainteresiranost. 


Kompatibilni partneri: Harmoničan odnos ostvarit ćete s vizionarskim duhom broja 8 i humanitarnim brojem 9. S osobom rođenom pod brojem 8 možete jednako dobro surađivati i kao poslovni partneri. Susreti puni strasti mogući su s brojem 5, no možda vas razočara njegova slobodoljubiva priroda koja se ne voli na ništa obavezivati.  

 

Ne propustite