Brojevi otkrivaju vašu srodnu dušu: Jeste li jedno za drugo?

Kiosk
Brojevi otkrivaju vašu srodnu dušu: Jeste li jedno za drugo?
Izračunajte svoj osobni broj, a potom partnerov.

 


Izračunajte svoj osobni broj, a potom partnerov. Ovaj numerološki test otkrit će vam jeste li kao ljubavni par predodređeni za uspješan bračni i ljubavni život.


Numerologija je univerzalni jezik brojeva, a svatko od nas rođen je s jedinstvenim nizom brojeva koji otključavaju vrata prema dubinama naše osobnosti, otkrivajući način kako surađujemo s drugima, lekcije koje moramo naučiti te kako se nosimo s izazovima i životom u cjelini. 

Vaš osobni broj predstavljen je u zbroju vašeg datuma rođenja. Dobiveni osobni broj predstavlja vašu osobnost, životne odabire i put kojim koračate kroz život, a ujedno će vam otkriti koliko ste kompatibilni s partnerom te koje osobe, odnosno brojeve biste trebali izbjegavati, a s kojima biste mogli ostvariti harmoničnu vezu.  

OSOBNI BROJ 

Osobni broj izračunajte tako da zbrojite svoj datum, mjesec i godinu rođenja, a ako ste dobili višeznamenkasti broj, zbrajanjem ga pretvorite u jednoznamenkasti.  

Primjer za rođene 17.12.1983. 1+7+1+2+1+9+8+3 = 32 3+2 = 5 

Vaš osobni broj je 5.  


Identičan postupak primijenite i na partnerove podatke o rođenju, a potom u tekstu koji slijedi pronađite opis brojeva koji će vam otkriti jeste li numerološki srodne duše.  


 

Ne propustite