Naučite enegleski jezik iz udobnosti svoga doma uz online škole jezika kroz detaljan plan studija i multimedijalne vježbe

Kiosk
Naučite enegleski jezik iz udobnosti svoga doma uz online škole jezika kroz detaljan plan studija i multimedijalne vježbe
Oslanjajući se na profesore, ali i izvorne govornike, napravljena je jedna od svjetski najsofisticiraniji platformi za učenje engleskog jezika. Korištenjem programa formiranog od strane profesionalaca, slušajući engleski jezik maternji govornika i kroz direktan pristup njihovim mislima i govoru u udobnosti vašeg doma, vi svjesno i nesvjesno postajete majstori engleskog jezika.

Posao, putovanja, surfanje Intertetom, ovo su samo neke od situacija u kojima je korisno znati govoriti engleski jezik. Često nije upitno  da li je vrijedno učenja jezika, nego kako brzo i efikasno naučiti.

Oslanjajući se na profesore, ali i izvorne govornike, napravljena je  jedna od svjetski najsofisticiraniji platformi za učenje engleskog jezika.  Korištenjem programa formiranog od strane profesionalaca, slušajući engleski jezik maternji govornika i kroz direktan pristup njihovim mislima i govoru u udobnosti vašeg doma, vi svjesno i nesvjesno postajete majstori engleskog jezika.


Uz Citydeal nevjerovatne ponude naučite enegleski jezik i ostvarite ono što želite i zaslužujete. 

U ponudi su tri online škole po nevjerovatno niskim cijenama:

Naučite engleski uz online kurs na London Institut of English

Naučite engleski jezik uz šestomjesečni online kurs na Oxford Language Institut-u

Naučite engleski jezik uz jednostavne i svakodnevne simulacije, tekstove i dijaloge!

 

Razgovori, vokabular, simulirano dijalozi, gramatika - sve je predstavljen na atraktivan način, kako bi bili sigurni da nećete samo kratkoročno naučiti jezik, nego da će to znanje zapravo i ostati. Ispit koji radite na početku pomaže u procjeni vašeg znanja i nećete doći u situaciju da su vam lekcije dosadne. 

 

Na portalu Citydeal.ba možete kupiti i aviokarte za sve destinacije u svijetu.
Omogućena je i kupovina vaučera svim pravnim licima, o čemu više informacija možete dobiti na mail info@citydeal.ba.

Sve ponude sa portala Citydeal.ba možete kupiti direktno, uplatnicom , online ili kartičnim plaćanjem na prodajnom mjesto u BBI Shopping centru (prizemlje) ili u prostorijama Citydeala u Avaz Twist Toweru.
Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz Vaš Citydeal!

Ne propustite