Cro Cop o najdramatičnijoj godini karijere: Naguzili su me kao budalu!

Kick boks
Cro Cop o najdramatičnijoj godini karijere: Naguzili su me kao budalu!
"Mislim da će ovo biti moja posljednja godina. Ne mogu više, tijelo se troši i želim više vremena provoditi sa svojim sinovima", kazao je Mirko Filipović za Index.hr još 2013.

"Mislim da će ovo biti moja posljednja godina. Ne mogu više, tijelo se troši i želim više vremena provoditi sa svojim sinovima", kazao je Mirko Filipović za Index.hr još 2013.

Danas je tri godine stariji, na leđima su 42, ali dočekao je pomenutu ekipu jednako oznojen i nabrijan. Upravo je odradio još jedan spartanski trening uoči borbe u četvrtfinalu Rizinovog turnira u japanskoj Saitami.

"Jednom borac, uvijek borac. To je moja strast. Kažu da sve radim zbog love, ali zar ne rade svi za novac? To je legitiman cilj. Dobio sam već hrpu ponuda za 2017. godinu, ali sve sam ih odbio. Neću još dugo", priča nam.

Iza njega je, priznaje, najteža godina u njegovoj karijeri. O njoj je otvoreno govorio, više od pola sata. Mirko Filipović za Index je progovorio o optužbama za doping, suspenziji i prekidu karijere. Otkrio je kako se vratio, zašto su ga "domaći bijednici" povrijedili i do kada misli ostati u ringu. Priznaje i da je od organizatora meča u Rizinu 29. prosinca zatražio da "divljaka" Wanderleija Silvu smjeste u drugi hotel. Silva je trebao biti s druge strane ringa, no otkazao je meč. Mirko će se boriti s King Moom, vrlo zahtjevnim protivnikom. No, još uvijek se vuku repovi za Silvom.

"Zabranit će mu ulazak u moj hotel. Ne želim da me budala dekoncentrira. On i njegovi divljaci po cijele noći buče i rade probleme. Ne dao Bog da ga vidim, mogu ga samo zalijepiti pa otići u zatvor".

Pogledajte šta je sve rekao Mirko.

Ne propustite