Kakvu ženu muškarci žele?

Ljubav
Kakvu ženu muškarci žele?
Mnoge žene bi voljele znati što zapravo muškarci žele od njih. Odgovor zapravo i nije toliko težak, a njihove želje donosimo vam u nastavku.

Mnoge žene bi voljele znati što zapravo muškarci žele od njih. Odgovor zapravo i nije toliko težak, a njihove želje donosimo vam u nastavku.

Muškarci se vole pored svoje žene osjećati vrlo inteligentno. Ako se pored vas muškarac neće osjećati inteligentno te ako ćete se vi postavljati iznad njega, interes za vas će se početi gubiti.

Muškarci imaju viziju u svome životu, a pored sebe trebaju partnericu, koja će ih pratiti u ostvarivanju te vizije, te koja će im pomoći da uvijek ostvare ono što žele, netko tko će se s njima isprepletati.

Isto tako muškarci vole neočekivane trenutke i postupke u svome životu. Ne vole jednoličnost, kako im ne bi postalo dosadno. Ako želite zauvijek zadržati svoga muškarca kraj sebe, trebate se uvijek truditi nečime ga iznenaditi.

Naši muškarci vole pored sebe imati partnerice koje imaju visoko samopouzdanje. Muškarci su puni samopouzdanja pa ne čudi što pored sebe vole imati iste takve osobe. Više od ičega ne vole djevojke koje nemaju samopouzdanje i koje su nesigurne.


 
Muškarci vole tvrdoglave žene, ali samo u granicama normale, što znači da im je potrebna žena koja će se natjecati u tvrdoglavosti s njima. Naravno, ne treba pretjerivati nego samo treba dati koliko se i prima.

Svaki muškarac uz sebe želi imati odanu ženu, koja će voljeti i biti predana samo njemu. Naravno to ne znači da bi htjeli imati slugu pored sebe nego da bi htjeli imati kraljicu kojoj će pružiti sve, ako kraljica bude gledala samo njih.

Koliko god pričali kako ne vole kada ih netko kontrolira, muškarci zapravo vole kada žene prime stvari u svoje ruke. Oni vole jake žene, koje su sposobne i koje uvijek sve mogu dovesti u red pa tako i njih.

Od svojih idealnih djevojka, muškarci najviše očekuju strpljenje, koje im je prijeko potrebno. Ponekad im je potrebno dosta vremena da se smire, a ako ćete imati živaca ih čekati, znat će vam se odužiti.

Ne propustite