Balotelli 'poludio' zbog Napolija, Sarri mu poručio: I kod nas je lijepo...

Transferi
Balotelli 'poludio' zbog Napolija, Sarri mu poručio: I kod nas je lijepo...
Napoli je s 3:0 na "San Paolu" pobijedio Inter.

Napoli je s 3:0 na "San Paolu" pobijedio Inter.

"Ovo je korak unazad u usporedbi s našim zadnjim utakmicama. Nije se lako vratiti u utakmicu kada tako rano primiš dva pogotka na 'San Paolu'. Imali smo prilika, ali ih nismo iskoristili."

"Trebamo biti oprezniji i odlučniji u obrani. Napoli ima kvalitetne igrače i brzo je prenosio loptu. Radimo na taktičkoj, psihološkoj i fizičkoj razini. Protiv Napolija smo imali pogrešan pristup, a vidio sam i pogreške u postavi kod golova koje smo primili", rekao je nakon utakmice trener gostiju Stefano Pioli.

"Imali smo nevjerovatan početak utakmice, bilo je važno rano povesti i upravo smo to i napravili. Sretni smo zbog pobjede. Nije važno tko je zabio, sve dok Napoli pobjeđuje. Pogodak posvećujem svojoj ženi koja će se uskoro poroditi", prokomentirao je utakmicu strijelac drugog gola Marek Hamšik.

"Imali smo malo i sreće, a što se tiče same igre mislim da smo bili bolji protiv Sassuola. Ali ljudi uvijek kažu da je važnije biti odlučujući ispred gola, a to smo danas napravili. Vidim individualni napredak kod igrača", rekao je nakon utakmice trener Napolija Maurizio Sarri.

Mario Balotelli je tijekom utakmice objavio nekoliko Tweetova sa svojim reakcijama na utakmicu. Nakon prvog pogotka Piotra Zielinskog je napisao "Wow, kakav gola Napolija", a potom i " Napolijevi igrači? Maaaammaaaa mia." Novinare je zanimalo što Sarri ima za reći o tome.

"Lijepo je živjeti u Nici, ali lijepo je i u Napulju. Ovisi o njemu. Mario je igrač koji svojim karakteristikama može pomoći svakoj momčadi. A kada ne pomaže, to je njegova krivica. Ja se ne miješam u prijelazni rok, ali ako on želi mogu mu proslijediti broj Napolijevog sportskog direktora", rekao je Sarri.

Ne propustite