Bomba s Otoka: Spremna ponuda koju Barca ne smije odbiti

Transferi
Bomba s Otoka: Spremna ponuda koju Barca ne smije odbiti
Manchester United se neće olako pomiriti s osrednjim rezultatima. Odlaskom Sir Alexa Fergusona engleski velikan nije više ni blijeda kopija, a ni dolazak Josea Mourinha nije previše promijenio stvari.

Manchester United se neće olako pomiriti s osrednjim rezultatima. Odlaskom Sir Alexa Fergusona engleski velikan nije više ni blijeda kopija, a ni dolazak Josea Mourinha nije previše promijenio stvari.

Stigli su, između ostalih, Zlatan Ibrahimović i Paul Pogba, a prema najnovijim informacijama na "Old Traffordu" su spremni poslati ponudu Barceloni za Neymara. U pitanju je zaista vrtoglavih 211 miliona eura.

Navodno Portugalac očajnički traga za adekvatnom zamjenom, fudbalerom koji bi zamijenio Zlatana Ibrahimovića i Wayne Rooneya, koji ulaze u završni dio blistavih karijera.

Brazilski napadač je nedavno produžio ugovor s Kataloncima, ali koji nije toliko jak što se tiče pojedinih klauzula, iz razloga što klub i Brazilac nisu u najboljim odnosima.

Između ostalog, otkupna klauzula nije bombastična kao što se očekivalo zbog problema sa zakonom i učešćem treće strane u transferu Neymara iz Santosa u Barcelonu, a upravo United tu vidi svoju šansu.

Sigurno je da nas očekuje jedno od najuzbudljivijih ljeta do sada...

Ne propustite