Bila je električar, a onda je uradila 100 operacija da bi izgledala ovako!

Čudne priče
Bila je električar, a onda je uradila 100 operacija da bi izgledala ovako!
Ona je glamur model, ima 26 godina, i preko 100 estetskih zahvata na sebi!

Ona je glamur model, ima 26 godina, i preko 100 estetskih zahvata na sebi!

Ona je, između ostalog, izvadila rebra, hirurški promijenila boju očiju, imala nekoliko operacija grudi, usana i zadnjice, i prebacivala je masti iz zadnjice u različite dijelove tijela, a sve kako bi postala Barbika.
 
- Mislim da je svakom roditelju teško kada vidi da mu se dijete mijenja po svaku cijenu, a nije mu jasno zašto. Znam da je mama razočarana u mene, i teško mi je kad je vidim takvu, a naročito kada me vidi poslije još jedne operacije. Uvijek mi je neprijatno kada odem kod svojih u posjetu. Nikada se nisam uklapala u svoje rodno mjesto - ispričala je ova Šveđanka medijima.

piksii

- Čak i kada sam bila mnogo mlađa, znala sam da moram da se odselim. Niko me nije razumio osim moje sestre Lovise. Sa njom razgovaram mnogo otvorenije, a kada joj ispričam za novu operaciju, samo se nasmije. Da, misli da sam luda, ali ne u negativnom smislu kao svi ostali - priča sa nježnošću Piksi o svojoj sestri koja je ostala u njihovom rodnom mjestu i bavi se uzgajanjem konja.
 
- Mislim da Piksi ima velike planove, a već sada je postigla mnogo - kaže Lovisa.

Roditelji, s druge strane, radije govore o njihovoj ćerki iz vremena kada je bila muškobanjasta djevojčica i volela da se igra sa alatom. U ranoj mladosti, bila je električar kao i njen tata.
 piksiii
- Nije nam rekla za prvih par operacija, a i sada nam ne govori previše. Uvijek sam mislio da će kad poraste biti cvjećarka. Svi su to mislili - kaže njen otac, dodajući da joj je pored alata glavni hobi bio branje cvijeća i slaganje u aranžmane.


Mama Ana-Lena kaže da se boji da tijelo njene ćerke neće moći da izdrži toliko operacija.

piksiiii
 
- Tijelo će jednom vrisnuti: "Dosta je, prekini!" Sada joj je tek 26, a da li će ikada doživjeti 62. godinu? A nekada je bila tako lijepa. I sada je lijepa, ali na sasvim drugaliji način. Svakog dana se pitam zašto je to uradila - kaže zabrinuta mama, dodajući da joj je ipak draže da ima srećnu ćerku, makar i po tu cijenu.

piksiiiiii

Piksi ima velike planove za ideću godinu - planira još 10 novih operacija, da ozbiljnije počne da nosi korset i da uđe u Ginisovu knjigu rekorda kao žena sa najmanjim strukom na svijetu.

(Novi.ba/zena.blic)

Ne propustite