Što muškarci ne vole u krevetu?

Ljubav
Što muškarci ne vole u krevetu?
Postoje radnje u krevetu koje muškarci vole, a dok bi neke najradije izbjegavali. Zbog toga je dobro znati što muškarci ne vole u krevetu, kako bi se izbjegle čudne situacije i kako bi oba partnera bila zadovoljna intimnim životom.

Postoje radnje u krevetu koje muškarci vole, a dok bi neke najradije izbjegavali. Zbog toga je dobro znati što muškarci ne vole u krevetu, kako bi se izbjegle čudne situacije i kako bi oba partnera bila zadovoljna intimnim životom. Na kraju priče ništa nije moguće bez komunikacije.

Teško je pogoditi što vaš partner voli i što mu nije drago, a još je teže čitati misli. Za uspješnu i sretnu vezu preporučuje se česta komunikacija uz pomoć koje će oba partnera saznati puno jedno o drugom, a što će im pružiti odlične temelje za nastavak veze.

Većina muškaraca voli biti dominantna u krevetu i nije im stran “prljav” način govora. Isto tako vole kada to radi i partnerica, ali s određenom dozom umjerenosti. Dosta muškaraca želi da im žena priča prljavo tijekom seksa, ali ne vole kada postane previše vulgarna. Potrebno je naći mjeru kako ne bi pretjerale i natjerale partnera da se osjeća čudno umjesto da oboje uživate.

Koliko god neke žene mislile kako vođenje ljubavi ne može proći bez mirisnih svjećica i raznih ulja, muškarcima nije tako privlačna pomisao da su okružni raznim mirisima i da na sebi imaju preveliku količinu ulja. Takve preparate je najbolje ostaviti za masažu u nekom od spa salona.

Postoje razna pomagala koje žene vole koristiti tijekom vođenja ljubavi, ali muškarci nisu toliko oduševljeni kada se previše želite igrati vibratorom. Takve bi igračke trebalo ostaviti sa strane barem neko vrijeme.


 
Partneri ne vole kada koristite bilo što da im može uzrokovati bol, pribor kao što su lisice i slično se preporučuje za parove kada se bolje upoznaju i dogovore oko toga što vole, a što ne u krevetu.

Muškarci ne vole kada žene inzistiraju samo na misionarskom položaju, oni vole istraživati i žele da se žena što više uključi te da je predana. Većina muškaraca kada osjeti da je partnerica pomalo nezainteresirana isto tako gube volju, koliko se god ženama činilo da muškarci tijekom spolnog odnosa isključe emocije.

Spolni odnos zahtijeva predanost s jedne i druge strane i u njega treba ulagati i ne prepuštati slučaju jer s godinama intiman odnos može biti samo bolji.

Ne propustite