Ovaj čovek koristi seks lutku koja je replika njegove pokojne žene (FOTO)

Čudne priče
Ovaj čovek koristi seks lutku koja je replika njegove pokojne žene (FOTO)
Lutka nosi čak i donji veš njegove preminule supruge.

 

Penzionisani doktor je, nakon što mu je supruga preminula, kupio seks lutku, a nakon nekog vremena ista firma mu je poklonila novu lutku, napravljenu specijalno za njega koja izgleda kao njegova supruga u mladosti. 

Zeng Venliang (70) je potrošio skoro 2 hiljade funti na prvu lutku koju je kupio u avgustu ove godine, i koja je trebala da mu pruži utjehu nakon što mu je žena umrla od raka, prije godinu dana.

FikoR on Twitter

Kompanija koja proizvodi seks lutke ovom čovjeku je napravila repliku njegove žene, nakon što je umrla

Ipak, od pretjerane upotrebe ova lutka se raspala. Nakon što se priča o njemu i lutki proširila po čitavoj kineskoj provinciji  Sičuan, i postala viralna preko društvenih mreža, kompanija koja se bavi proizvodnjom ovakvih lutki je kontaktirala Zenga. Proizvođači su ponudili da mu naprave repliku njegove supruge i to potpuno besplatno,prenosi srbijadanas.com.

Zatražili su od njega da im pošalje neku fotografiju pokojne supruge iz mlađih dana i narednih nekoliko nedjelja neprekidno radili na ovoj specijalnoj lutki. Konačno, ove nedjelje Zeng je primio svoju pošiljku. Rekao je da je "zadovolja(e)n" svojom novom lutkom a posebno je istakao da mu se najviše dopada njeno lice i glava. 


Nakon što joj je obukao garderobu svoje supruge srećno je prokomentarisao.

- Zapravo, ovo i nije loše. Kao da je zaista gledam kad je bila mlada. Drago mi je što su proizvođači uvidjeli koliko patim za njom i na ovaj način pokazali svoje saosjećanje sa ovim starcem - rekao je Zeng

Ne propustite