Ispustila je gas tokom operacije, a onda je njeno tijelo počelo da gori

Čudne priče
Ispustila je gas tokom operacije, a onda je njeno tijelo počelo da gori
fsOperacije nikada nisu u potpunosti rutinska stvar, ali ono što se dogodilo prilikom hirurške intervencije u japanskoj bolnici jedino se može nazvati bizarnim.

Operacije nikada nisu u potpunosti rutinska stvar, ali ono što se dogodilo prilikom hirurške intervencije u japanskoj bolnici jedino se može nazvati bizarnim. Univerzitetska bolnica u Tokiju utvrdila je da su gasovi iz crijeva pacijentkinje uzrokovali paljenje vatre i ozbiljne opekotine na njenim nogama!

Iako se incident dogodio još u aprilu, nedavno su objavljeni zvanični izvještaji po kojima nije bilo propusta u pripremi operacije i kojima je utvrđeno da tokom operacije u sali nije bilo zapaljivih materijala.

– Laser je zapalio gasove kada su izašli iz crijeva, a vatra je zahvatila tkaninu kojom je pacijentkinja bila pokrivena – navodi se u izvještaju o hirurškoj intervenciji nad ženskom osobom u tridesetim godinama.
Univerzitetska bolnica se nalazi u samom centru Tokija i važi za jednu od najcjenjenijih medicinskih ustanova u Japanu. Ova bolnica je poznata i po tome što je među prvima uvela upotrebu robota tokom hirurških intervencija.

(Telegraf.rs)

Ne propustite