KAD JE VIDE PACIJENTIMA ODMAH BUDE BOLJE: Ovo je najsekipilnija medicinska sestra Instagrama (FOTO)

Praktična žena
KAD JE VIDE PACIJENTIMA ODMAH BUDE BOLJE: Ovo je najsekipilnija medicinska sestra Instagrama (FOTO)
.

Prošla je kroz veliku krizu, ali je uspjela da preokrene svoj život

Pacijenti se uz ovu medicinsku sestru odmah osjećaju mrvicu bolje, zaborave na tegobe - dok pogledom prate njene obline. Međutim, da bi izgledala ovako, Loren naporno vježba...

Karijeru u zdravstvu započela sa 16 godina, a danas radi i kao lični trener koji svojim seksepilnim fotografijama privlači pažnju svijeta na Instagramu gdje je prati više od 3,6 miliona ljudi, a proglasili su je i najseksepilnijom medicinskom sestrom na toj društvenoj mreži.


Iako zna da radi po 13 sati dnevno, uvijek pronalazi vremena za intenzivne treninge za koje kaže da su "tajna njene vitkosti".


Loren vjeruje kako je aktivan stil života ključ dugotrajnog zdravlja.

- U svojoj karijeri nikada nisam vidjela profesionalnog sportistu koji je doživio ozbiljnu zdravstvenu krizu. Postoji razlog za to - aktivan životni stil smanjuje rizik od bolesti i promoviše opšte dobro - kaže ova djevojka.


Nakon godina rada u bolnici okružena pacijentima počela je kaže, da osjeća kako to loše utiče na njeno zdravlje. Osjećala se kao da ima višak kilograma, konstantno je bila umorna i vrlo nesretna, pa je zato odlučila da preduzme nešto i povrati kontrolu nad svojim životom.


- Željela sam da budem zdrava, zgodna, jaka, sigurna žena koja aktivno zaustavlja bolest umjesto da je liječi pilulama i lijekovima - dodala je, a prenosi Daily Mail.

Novo