Ona je ostavila njega: Prekinuli Taylor Swift i Tom Hiddleston

Ljubav
Ona je ostavila njega: Prekinuli Taylor Swift i Tom Hiddleston
Ne možemo reći kako ovo nismo očekivali. Pjevačica Taylor Swift i glumac Tom Hiddleston prekinuli su nakon svega 3 mjeseca veze.

Ne možemo reći kako ovo nismo očekivali. Pjevačica Taylor Swift i glumac Tom Hiddleston prekinuli su nakon svega 3 mjeseca veze.

Ono što je počelo kao luda ljubav, obzirom da se šuškalo kako je Taylor zbog šarmantnog Britanca ostavila tadašnjeg dečka Calvina Harrisa, završilo je kao velika katastrofa, a upućeniji izvori tvrde kako je pjevačica bila ta koja je odlučila prva reći "zbogom".

Naime, 9 godina stariji glumac želio je da njihova romansa bude javnija pa ju je i pozvao na nadolazeću dodjelu Emmy-ja kao pratnju. No, umjetso da bude oduševljena, Taylor je počela sumnjati u to je li Tom s njom iz pravih razloga ili zbog medijske pozornosti.

"Ona je, kao i dosad, htjela zadržati svoj život privatnim te se nije imala namjeru pojaviti s dečkom na crvenom tepihu, jer to nikada dosad nije napravila. Počela se osjećati neugodno", otkrio je nepoznati izvor te nastavio.

"Taylor je vrlo neovisna žena i ne treba muškarca, kako bi se osjećala potpuno."

Činjenica jest kako par, nakon početnog ljubavnog ushićenja i brojnih putovanja, nije uslikan zajedno od srpnja pa nitko ne zna sa sigurnošću kada se odlučio razići.

U početku se šuškalo i kako je Tom taj kojemu smeta medijska pozornost, što je loše utjecalo i na njegovu karijeru. Naime, prije prvog javnog poljupca s Taylor, Tom je bio najizgledniji za ulogu Jamesa Bonda, no navodno je to sve propalo.

A Taylor? Nekako nam se čini da će uskoro izdati novu pjesmu, o još jednom ljubavnom krahu.

(index.hr)

 

Ne propustite