Savjeti za efikasno uklanjanje tamnih fleka sa lica

Moda i ljepota
Savjeti za efikasno uklanjanje tamnih fleka sa lica
Uz samo malo truda možete same pripremiti losion od peršunovog lista i koristiti ga svakodnevno za njegu lica.

Koža lica tokom godina i uslijed različitih faktora iz spoljašnje sredine, ali u promjena u vašem organizmu mijnja izgled i stanje. Javljaju se fleke, pjege i druge nepravilnosti.

Nemojte očajavati ako neku primjetite na svom licu - postoje potpuno prirodni načini da licu vratite zdrav, svjež i čist izgled.

Domaći losion od peršunovog lista je jedan od njih! Osim što će vam pomoći da izbjelite i očistite kožu lica, oslobodiće vašu kožu i od pigmentnih fleka, pjega i vratiti joj zdravi ten.

Uz samo malo truda možete same pripremiti losion od peršunovog lista i koristiti ga svakodnevno za njegu lica.

Zašto je peršun toliko dobar za ten?

Peršunov list je bogat vitaminima i mineralima, a njegov sok sadrži eterična ulja sa visokim sadržajem kalijuma i mangana.

U kozmetologiji list peršuna uvek je bio poznat po svojim izbjeljujućim i regenerativnim svojstvima. On odlično otklanja crvenilo kože, iritaciju i otok, izbeljuje kožu, osvežava i tonira. Štiti je i od pojava bora. Odličan je i za njegu osjetljivog područja oko očiju. Pomaže u eliminisanju akni i mitisera. 

Takođe, postoje i kupovne varijante, a u današnjem tutorijalu saznajte kako da napravite prirodni losion i kako se koristi kupovna maska. 

Glamglow Flashmud Brightening Treatment masku za lice možete pronaći u Sephorinim prodavnicama!

Neki od osnovnih sastojaka su vitamin C i E, kaoli, sintetički vosak, zrnca kvarca, dijamanta, voćne kisleine, list bijele breze, biljni ekstrakati božura, jasmina, divlje ruže, ružmarina, ljiljana, niacinamid, N-acetilglukozamin.

Sastojci su kombinovani po grupama koje bi trebalo da daju sjajne rezultate.

Kada je riječ o toniku od peršuna,  prije korištenja po cijelom licu, probajte malo na vratu kako bi ispitali reakciju kože.

Isti slučaj je i sa Glamglow maskom, čiji uzorak možete pronaći u Sephori.

U tutorijalu je objašnjeno lično iskustvo i ne mora da znači da će te imati isti efekat.

Ne zaboravite da svaki put kada izlazite iz kuće naneste kremu za zaštitnim faktorom od sunca i čuvate svoj kožu što je više moguće.

 

 

Ne propustite