PROŠLE KAO BUBREG U LOJU, NEMA VEĆIH SPONZORUŠA OD OVE TRI SRPKINJE: Udale su se za najbogatije ljude na svijetu, SAD ŽIVE U ČISTOM LUKSUZU! (FOTO)

Kiosk
PROŠLE KAO BUBREG U LOJU, NEMA VEĆIH SPONZORUŠA OD OVE TRI SRPKINJE: Udale su se za najbogatije ljude na svijetu, SAD ŽIVE U ČISTOM LUKSUZU! (FOTO)
.

Sandra Meljničenko, koja se udala za jednog od najbogatijih ljudi na svijetu, došla je u ulogu majke i dodala još jedan uspjeh popisu ostvarenih želja.

Možemo reći da ona spada među malobrojne domaće zvijezde koje su se doista dobro i bogato udale, dok su Jelena Jakovljević i Ivana Berendika njezine kolegice. Sandra je udana za Andreja Melničenka, čija se imovina procjenjuje na 10,8 milijardi dolara i trenutno zauzima 81. mjesto na Forbesovoj listi najbogatijih, a članica modeling grupe Models i bivši model i sama, Sandra Meljničenko (djevojački inače Nikolić), sada 42, udana je sretno i bogato za milijardera Andreja inače ruskog biznismena. Dobila je nedavno kćer, i ona je rođena tom prilikom u istoj bolnici kao i Angelina Jolie, holivudska zvijezda koja ju je prije dvije godine dovela u rodilište Lenval u Nici.

sponzoruse

 
Sandrin suprug posjeduje nekretnine širom svijeta, što uključuje stan od 25 miliona dolara u Moskvi, vilu u Franconiji, Penthouse u New Yorku vrijedan 12,5 miliona dolara, a kupio je i ženi u Beogradu, mega jahtu od 300 miliona dolara i otočić u karipskom arhipelagu na njeno ime.


Jelena Jakovljević udala se za Said bin Dray, čija je bilanca u to vrijeme iznosila gotovo 6 milijardi dolara u banci – i, s vremenom, njegovo se bogatstvo još više povećalo i njegova porodica je bila jedna od najbogatijih u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

sponzoruse

Bivša je misica, rodila je tri puta, a rodila je jednu kćer Asju i sinove Halila i Hamdana, a otvorili su i raskošni vrtić za djecu bogataša.

Suprug Ivane Berendike jedan je od prvih investitora u Guglu i čovjek koji je poznat po finansijskim transakcijama u Silicijskoj dolini, a Tomas Jermoluk i Ivana Berendik imaju ukupno preko 100 miliona dolara. Uspješan je IT investitor i mogul, a od 2006. godine su u braku.

sponzoruse
Popisu se pridružuje Ivana Bozilov, koja se udala za Andreja Firestonea, ali i Suzana Drobnjaković, koja se udala za sina Sofijane Loren, Eduarda Pontiusa.

Izvor: pozitivmedi.info/ Foto: pozitivmedia.info

Ne propustite