Imao je više od 150 kilograma i stidio se da izađe iz kuće: DANAS SE SVI ZA NJIM OKREĆU! (FOTO)

Kiosk
Imao je više od 150 kilograma i stidio se da izađe iz kuće: DANAS SE SVI ZA NJIM OKREĆU! (FOTO)
.

Martin Woodsford imao je 152 kilograma kada je riješio da je vrijeme da okrene novi list i počne sa zdravijim životom. Smršao je skoro 60 kilograma i danas izgleda toliko dobro da ga porede sa američkim glumcem Džonom Boromanom.

Martin je oduvijek imao problema sa viškom kilograma, ali je sve kulminiralo kada je postao otac trojki – dobio je tri dječaka 2008. godine.

Rođeni su tri mjeseca prije termina i imali su različite stepene zdravstvenih problema. Bio je to najteži period u mom životu i većinu vremena sam provodio u bolnici, pa su mi i navike u ishrani dosta trpjele. Imao sam puno zdravstvenih problema, stalno sam išao kod doktora i počeo sam da brinem da bih zapravo mogao da umrem. Toliko sam se stidio svog izgleda da nisam želio da izlazim iz kuće, a nisam imao ni energije da radim bilo šta – iskren je Martin.

Međutim, u januaru 2012. godine sve to se promjenilo.

Probudio sam se jednog jutra i pomislio na svoje sinove, koliko su se snažno borili da ostanu živi. Nisam želio da ostanu bez oca. Doktor mi je preporučio da se pridružim “Slimming World” grupi za mršavljenje – prisjeća se Martin, koji ima i 16-godišnju kćerku.

martin1

Od kad se pridružio grupi, izbacio je svu nezdravu hranu i zamjenio je zdravim obrocima koje sam priprema – i smršao je nevjerovatnih 60 kilograma. Danas izgleda toliko dobro da se svi okreću sa njim.

 

Ne propustite