U BRAKU SA DUHOM: 'Udala sam se za 300 godina starog duha, čak sam mislila da sam TRUDNA'

Čudne priče
U BRAKU SA DUHOM: 'Udala sam se za 300 godina starog duha, čak sam mislila da sam TRUDNA'
.

Amanda Teague iz Dublina odustala je od muškaraca od krvi i mesa te se prebacila na – duhove. 45-godišnja Irkinja kaže da se zaljubila i udala za 300 godina starog duha gusara Jacka.

Tvrdi kako imaju redovan i zdrav seksualni život i da je jednom čak pomislila da je u drugom stanju.

Ni tu nije kraj začudnostima, pa tako Amanda kaže kako se njezina najbolja prijateljica zabavlja sa najboljim prijateljem njezinog muža, eteričnog gusara Jacka. Često izlaze zajedno svih četvero, a prijateljičin dečko-duh zove se Matthew.

 "Da, izgleda čudno, ali kad izađemo ostavimo prazna mjesta za njih dvojicu. I naručimo im pića. Jack voli rum, a Matthew pivo", otkrila je Amanda.

Kaže kako se za duha gusara Jacka, koji je umro oko 1700. godine, udala na brodu kraj irske obale, a da je on inače Haićanin. Nije ga nikad vidjela u fizičkom obliku pa ne zna kako točno izgleda, ali misli da sliči kapetanu Jacku Sparrowu iz Pirata s Kariba, piše Mirror.

Naša veza za mene je savršena. On je moja srodna duša i jako sam sretna“, kaže Amanda. Objasnila je kako se godinama „bavila spiritualnim stvarima“, pa joj nije bilo čudno kad joj je prišao Jackov duh. Romansa je počela 2015. godine.

„Ležala sam u krevetu i osjetila prisutnost duha kraj mene. Zainteresirala sam se za njega kad smo počeli komunicirati, a što smo se više upoznavali naši osjećaji su rasli“, rekla je Amanda, inače razvedena majka petero djece.

(Novi.ba/100posto.hr)

Ne propustite