OVO JE TREBAO BITI OZBILJAN TRENUTAK: Kada se ovo kumu desilo pred oltarom, svi na vjenčanju su popadali od smijeha! (VIDEO)

Kiosk
OVO JE TREBAO BITI OZBILJAN TRENUTAK: Kada se ovo kumu desilo pred oltarom, svi na vjenčanju su popadali od smijeha! (VIDEO)
.

Vjenčanje je definitivno jedan od najboljih i najlepših trenutaka za bilo koji par. Dvoje ljudi se zakljinje na vječnu ljubav i vrlo često osobe koje su tu pristune plaču.

Međutim, ova ceremonija je bila malo drugačija. Prisutni nisu mogli da se suzdrže od smeha.

 

Vjenčanje ovog para je preplavio smijeh zbog ispada njihovog kuma ispred svih pristunih. Vrlo često se ovakve stvari, srećom, završe smijehom te se svi rado prisjećaju tog trenutka. Ovo je zasigurno bilo vjenčanje na koje biste poželjeli da odete.

Srećom, čak iako niste mogli da ovo vidite uživo, neko je uspio da snimi šta se dogodilo. Kada je ceremonija počela, kumovo odijelo je odlučilo da ga izda. Ispred mladoženje, mlade i njihovih gostiju – njegove pantalone su spale.
vjencanje

Niko od prisutnih nije mogao da veruje šta se dogodilo pred njihovim očima. On je odmah reagovao i povukao pantalone, ali nakon toga nije bilo povratka. Svi prisutni u crkvi su se smijali onome što su videli.

Ali tu nije bio kraj. Svi ste sigurno imali trenutke u životu kada jednostavno niste mogli da prestanete da se smijete. Upravo to se dalje desilo mladoženji.

Iako je bio na vlastitom venčanju i u trenucima kada su svi ozbiljni, on jednostavno nije mogao da se suzdrži od smijeha. Najbolje od svega je što je on nosio mikrofon i možete da čujete njegov zarazni smijeh.

Pogledajte video i uživajte u ovom urnebesnom vjenčanju:

 

Ne propustite