ANA BRNABIĆ PRVI PUT PROGOVORILA O SVOJOJ DJEVOJCI: Evo koji problem imaju

Kiosk
ANA BRNABIĆ PRVI PUT PROGOVORILA O SVOJOJ DJEVOJCI: Evo koji problem imaju
.

Poznato je kako je premijerka Srbije Ana Brnabić u dugogodišnjoj vezi sa doktoricom Milicom Đurđić, a sada je otkrila kako joj je Milica najveća podrška u životu i da joj je na tome veoma zahvalna.

- Milica ima svoju karijeru i posao koji je izuzetno odgovoran i težak. Razgova i o mom poslu kao što i svako drugi razgovara u krugu svoje porodice. Ona je, nažalost, postala javna ličnost, iako to nikada nije željela. Razgovaramo o mom poslu i teškim odlukama, jer je posao takav da se neumitno posljedice i kritika mog života tiču tiču i nje. Imamo veliko uzajamno poštovanje prema karijerama i razumijevanje svih žrtava koje sa tim idu. Što se tiče njenih pojavljivanja u javnosti, to je više njena podrška meni nego želja da se pojavljuje i ja joj se zahvaljujem na tome.

1322013-ana-brnabic-predstava-zanka-foto-tanjug-1-ff

Na pitanje da li misli da ih je Srbija prihvatila kao par premijerka kaže da je Srbima najvažnije da li je neko dobar ili loš čovjek.

- Nadam se da građani Srbije prepoznaju i da će sve više prepoznavati moju iskrenu ljubav prema ovoj zemlji i ono što pokušavam svaki dan da uradim, kao i energiju koju ulažem. I da će im jedino to biti važno.Srbija je zemlja iskreno dobrih ljudi, kojima je najvažnije kakav je ko čovjek, pa onda sve ostalo - rekla je Brnabić u intervjuu za Alo.

 

(Novi.ba/Alo.rs)

Ne propustite