ŽELITE KONAČNO OSVOJITI NOVAC U IGRAMA NA SREĆU? Evo nekoliko TAJNI koje će vam SIGURNO pomoći!

Kiosk
ŽELITE KONAČNO OSVOJITI NOVAC U IGRAMA NA SREĆU? Evo nekoliko TAJNI koje će vam SIGURNO pomoći!
.

Ukoliko želite da dobijete novac u igrama na sreću, bitno je obratiti pažnju i na nekoliko drugih stvari, a ne samo na tikete.

Naime, potrebno je obratiti pažnju i šta ćete obući na dan kada uplaćujete listić.

09-1000x0

Kako je već poznato, crvena boja privlači bogatstvo, ali takođe i neutralizuje negativnu energiju. Stari Kinezi oduvijek su držali novac u crvenim novčanicima jer, po vjerovanju feng šuija, ova boja privlači još više novca u život i osigurava blagostanje.

Zato loto listić ili srećku uvijek držite u crvenom novčaniku, a kad dođe dan uplate, idite korak dalje i na sebi nosite nešto u istoj boji.

17519

Ukoliko tiket ispunjavate u svom domu, potrudite se da u njemu ima elemenata koji prizivaju novac. 

Prema feng šui filozofiji, to su dekoracije u neizbježnoj crvenoj, ali i zelenoj i ljubičastoj boji koje jamče bogatstvo.

igre5

Ipak, postoje izuzeci, pogotovo ako ne podnosite jednu od spomenutih boja.

Njihova moć tad neće "upaliti" kao sredstvo za privlačenje novca u život. Feng šui se ne iskazuje samo u raspodjeli predmeta, nego i u skladnoj ravnoteži između vas i prostora u kom provodite vrijeme.

Kinezi vjeruju da su posebno vrijedni novčići pronađeni na ulici, koje zatim treba staviti u (crveni) novčanik i čuvati cijeli dan kako bi vas sreća pratila u stopu.

igre-na-srecu-1

Njihov je običaj da sretne kovanice poklanjaju na vjenčanjima ili proslavi Nove godine.

Osim toga, da biste privukli novac u svom dom, potrebno je da se riješite svih starih stvari, kako bi nove mogle zauzeti mjesto.

Ne propustite