BILA UDATA PRIJE MARKA: Pronašli su Divninog prvog muža, iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda i čime se bavi!

Show
BILA UDATA PRIJE MARKA: Pronašli su Divninog prvog muža, iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda i čime se bavi!
.

Marko Kocić nije jedini muž Divne Milanović. Naime, ona je pet mjeseci bila u vanbračnoj zajednici sa pilotom Almirom Asanovićem.

Asanović je ekipi "Kurira" ispričao kako se desila ljubav između njih dvoje.
 
- Divna me je vidjela na u emisiji „Provodadžija“. Pozvala me je, izjavila mi ljubav i zamolila da se upoznamo. Pristao sam i ona je onako grbava došla s ocem i majkom kod mene. Kad me je ugledala u uniformi, uplašila se da onakvu neću da je primim. Ja ih ugostim u skromnom domu, kažem im da sam siromašan, ali bogat u duši. Svidio sam joj se na prvi pogled i ostala je kod mene da živi - priča Asanović i napominje da je Divna kod njega „uživala kao u hotelu“.

1332193-2008almir-4-ff

Foto: Kurir.rs

- Obukao sam je od glave do pete. Mazio sam je i pazio. Donosio sam joj kafu i doručak u krevet. Ja sam išao da radim kao konj, a ona je sjedila i uživala po cijeli dan. Komšije su mi se smijale jer sam je njegovao kao bebu.
 
Almir tvrdi da je s Divnom imao ozbiljne namjere, ali da ga je ona napustila:

- Ugovorio sam svadbu za 9. august 2014, ali me je ona ostavila 10. juna. Plakao sam kao kiša, molio je da razmisli, da ne pogriješi. Pokušao sam da je zadržim, ali ona zapela da ide. Šta ću, ja je pustim i ostanem sam. Sad vidim da je taj njen maltretira, a kod mene je uživala - kazao je on.

Ne propustite