Slavlje u domu Zukorlićeve udovice

Show
Slavlje u domu Zukorlićeve udovice

Lijepa muftinica Elma Elfić, druga supruga po šerijatu pokojnog Muamera Zukorlića, prošle nedelje je imala povod za slavlje, te je svoju sreću podijelila i sa svojim pratiocima na društvenoj mreži "Instagram".

Naime, njen najmlađi sin Ahmed je proslavio rođendan, a muftinica Elma je objavila video sa njegovim fotografijama i snimcima od prvog dana rođenja, pa sve do sad.

Ona mu se obratila emotivnim riječima:

“Hvala svim divnim ljudima koji su, iako nisu na ovom snimku, unijeli radost u život Ahmedu i mojoj djeci u periodu koji je bio veoma izazovan za nas, dopirući svojom dobrotom do naših srca i obasjavajući dane ljubavlju. Dragi moj sine, srećan rođendan! Neka ovaj dan bude još jedno predivno poglavlje u tvom životu. Tvoja snaga i ljubav neka oblikuju svijet oko tebe. Neka ti život bude ispunjen srećom, uspjehom i ljubavlju, baš kao što si ti ispunio moje srce od samog početka. Volim te do sedmog neba i nazad".

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Elma Elfić Zukorlić (@elf_zu)

Elfićeva je aktivna na Instagramu i često objavljuje fotografije svoje djece ne skrivajući koliko je ponosna na njih uz stalno podsjećanje da joj je glavni zadatak i amanet pokojnog supruga da ih izvede na pravi put.

Poslije smrti supruga, muftinica se sa sve četvoro djece preselila u Beograd, gde se sad i školuju.

Inače, pokojni Muamer Zukorlić ostao je do kraja života u građanskom braku sa Umejom Zukorlić, koja je bila njegova jedina zakonski priznata supruga.

Ne propustite