POSAO IZ SNOVA: Plata 10.000 dolara mjesečno, a ne treba vam nikakva diploma! (FOTO)

Kiosk
POSAO IZ SNOVA: Plata 10.000 dolara mjesečno, a ne treba vam nikakva diploma! (FOTO)
.

Ako ste u potrazi sa poslom, a posebno onim dobro plaćenim, na kojem i ne morate previše da radire, onda ste na pravom mjestu.

Na portalu Kankun.com osvanuo je primaljiv oglas za posa. 

Ovaj portal zapošljava novog radnika koji bi predstavljao i promovisao prelijepi meksički grad Kankun, Rivijeru Maja i Jukatan, poluostrvo koje dijeli Meksički zaliv od Karipskog mora.
 
U pitanju su defnitivno tri veoma atraktivne turističke destinacije u Južnoj Americi, a plata novog predstavnika bila bi 10.000 dolara mjesečno. 
 
Ono što se od kandidata zahtijeva jeste da ostanu u Kankunu 6 mjeseci (za to vrijeme će zaraditi 60 hiljada dolara), a ono što je najzanimljivije jeste to što vam ne treba ni diploma, niti iskustvo u ovom poslu - samo pasoš i dobra volja. 
 
Takođe, treba da budete "društveni, autentični i dinamični", kako navode u oglasu, i spremni da na originalan način predstavljate Kankun. To uključuje pisanje o putovanjima, dokumentovanje iskustava u Kankunu kroz video snimke i pravljenje što više lijepih fotografija.

Dakle, trebalo bi da vam je pisanje i pričanje na engleskom i španskom jeziku na prilično dobrom nivou. 
 
Sve u svemu, bili biste plaćeni da energično zaronite u zanimljivu kulturu Kankuna i prikažete sve njegove ljepote, kako bi se turizam u ovom gradu dodatno razvijao.
 
To podrazumijeva da boravite u hotelima, ručate u restoranima, plivate sa ajkulama i istražujete džunglu. U Kankunu bi trebalo da budete od marta do avgusta 2018.

Nakon 25. decembra, najboljih 100 koje sajt odabere snimaće još jedan video, a nakon toga će petoro odabranih biti ugošćeni u Kankunu, gdje će prisustvovati intervjuu u trajanju od 4 dana. Da, dobro ste pročitali - 4 dana!

Ne propustite