DETALJI DRAME KOJA JE ZAVRŠILA TRAGIČNO: Raznio se BOMBOM jer SILOVATELJ njegove kćerke NIJE KAŽNJEN!

Region
DETALJI DRAME KOJA JE ZAVRŠILA TRAGIČNO:  Raznio se BOMBOM jer SILOVATELJ njegove kćerke NIJE KAŽNJEN!
.

Počinio horor...

 
Pomorac (54) iz Splita raznio se bombom na splitskoj plaži Kaštelet.

J.... ti ovu državu! U njoj ništa ne valja! ne prilazite, bacit ću bombu! – vikao je 54-godišnji pomorac iz Splita u utorak navečer na splitskoj plaži Kaštelet, malo prije no što je bombu aktivirao i tako se ubio.

f9e9a900d525cf7b74a7

Dan poslije, kao motiv samoubistva spominje se njegova ogorčenost hrvatskim pravosuđem, čiju je neučinkovitost osetio na svojoj koži.

Prema nezvaničnim informacijama, 54-godišnjak se odlučio na samoubistvo razočaran, jer državne institucije nisu reagovale kako je očekivao kada je 2009. prijavio bliskog porodičnog prijatelja za silovanje njegove tada 16-godišnje kćerke.

Zbog toga je i u januaru 2010. mačetom lupao na vrata čoveka za kog je tvrdio da mu je silovao maloletnu kćerku, inače profesora.

x66151971520886412-15

Zbog tog čina 54-godišnjak je prijavljen, a poslije i uslovno osuđen.

U trenutku kada je došao na vrata svog bivšeg prijatelja, vikao mu je "Pedofilčino, ubiću te!", zbog čega je uslovno osuđen zbog prijetnji. 

Što se tiče same prijave za silovanje maloletnice i svim okolnostima vezanim za nju, o njoj nadležne institucije zakonski ništa ni ne smiju reći.

 

Međutim, nakon što je osuđen na splitskom Opštinskom sudu zbog pretnji, 54-godišnjak je 2012. dao intervju Slobodnoj Dalmaciji. Ispričao je kako je njihov porodični prijatelj, profesor, uz njihov pristanak odveo 16-godišnjakinju na plažu u Omiš gde ju je u šatoru dirao i zavlačio joj prste po intimnim dijelovima tijela. Otac je prijavio silovanje, ali su mu istražni organi rekli da nije bilo silovanja.

- Kazali su mi da je djelo blaže kvalifikovano jer moja ćerka od 16 godina, 55-godišnjaku nije jasno rekla, ne – rekao je tada novinarima.

Ne propustite