STRAŠNA TRAGEDIJA: Mladić (22) se isprevrtao autom i ispao iz vozila PORODICA GA PRONAŠLA KRAJ PUTA U KOMI

Region
STRAŠNA TRAGEDIJA: Mladić (22) se isprevrtao autom i ispao iz vozila PORODICA GA PRONAŠLA KRAJ PUTA U KOMI
.

Nikola Radosavljević (22) iz Lepaje, poginuo je 19. septembra nakon što je automobilom marke "golf2" oko 15 sati, sletio s lokalnog puta od ovog sela ka Baličevcu u opštini Merošina.

 

Vozilo se nakon slijetanja prevrtalo nekoliko puta, a nesretni mladić je ispao iz njega i zadobio teške povrede opasne po život, od kojih je preminuo oko 19 sati na Klinici za neurohirurgiju Kliničkog centra u Nišu.

Njegova porodica ostala je u šoku kada su ih pozvali i rekli da su pronašli Nikolu pored slupanog automobila.

Nikola je  pod još neutvrđenim okolnostima izletio s puta i završio u njivi. Vozilo se prevrnulo, i zaustavilo opet na točkovima. Tijelo Radosavljevića se nalazilo na tri do četiri metra od vozila.

Mjesto nesreće nalazi se pedesetak metara poslije krivine a na mjestu udesa mogli su se vidjeti dijelovi polomljenog fara automobila. Da li su točkovi proklizali pod pijeskom I sitnim kamenčićima, koji se mogu vidjeti na tom dijelu kolovoza, ili je uzrok kvar ili nešto drugo, biće utvrđeno istragom.

Nikola se oženio prošle godine Miljanom i ima kćerkicu Emiliju. Djevojčica danas puni šest mjeseci života…

- On je bio dobar, uklapao se i s mladima i sa starima u društvu. Radio je u Merošini u pogonu za proizvodnju peleta a od prije dva mjeseca se zaposlio u selu Brest kao automehaničar, gdje je i jučer pošao na posao - priča neutješna Nikolina majka.

Policija je izvršila uviđaj i radi na utvrđivanju uzroka nesreće.

 

(Novi.ba/Blic.rs)

Ne propustite