ZORANOV OTAC IZ ZATVORA IZAŠAO NASMIJAN: Dobio misterioznu poruku od advokata, pa otišao da posjeti sina! (FOTO)

Region
ZORANOV OTAC IZ ZATVORA IZAŠAO NASMIJAN: Dobio misterioznu poruku od advokata, pa otišao da posjeti sina! (FOTO)
.

Otac i brat Zorana Marjanovića, Vladimir i Miloš Marjanović posjetili su ga jučer u Centralnom zatvoru, prvi put od hapšenja.

Oni su u posjeti Zoranu, koji je osumnjičen za ubistvo supruge Jelene, bili oko sat i pol, a nakon misteriozne poruke od advokata, zabrinuti otac je zatvor ipak napustio s osmjehom na licu.

Izvor iz Centralnog zatvora za "Kurir" je rekao kako ih je u prostoriji za posjete čekao Zoran, koji je bio vidno neraspoložen.

- Bio je smrknut, skrušen, ali nije sakrio oduševljenje kad ih je vidio. Pozdravili su se, a zatim počeli da pričaju o novonastaloj situaciji, hapšenju i situaciji u kući. Raspitivao se zak ćerku i molio ih da joj nikako ne kažu da je u zatvoru. Zanimalo ga je i šta se sve u novinama piše o njemu. Otac mu je bio vidno zabrinut, stalno je uzdisao, dok je brat bio hladnokrvniji - rekao je izvor za "Kurir".

Nakon posjete sreli su se i sa advokatom Aleksandrom Zarićem, a onda se sa osmijehom uputili kao automobilu. Vladimir je u hodu novinarima dobacio kako je Zoran jak i kako samo pita za Janu.

 

ZORANOV OTAC SADA U FOKUSU POLICIJE: Jedna stvar bacila je najveću sumnju na njega!

Nakon što je Zoran Marjanović završio u zatvoru pod sumnjom da je ubio suprugu Jelenu, fokus policijske istrage usmjeren je na njegovog oca Vladimira, za kojeg nadležni smatraju da je imao veze sa ubistvom, pišu "Novosti".

Posebno je sumnjiva njegova pretjerana briga za Zorana, a postoje incidicije i da je upravo on pomogao sinu da "prevari" poligrafsko testiranje.

Tako se sumnja kako je Vladimir kontrolisao sina i istragu.

- Prije nego što je Zoran odveden u policiju, sumnjajući da opet ide na poligraf, Vladimir je uspio da mu krišom u usta stavi tabletu za smirenje, kao što je to učinio na prethodnim testiranjima - rekao je za Novosti izvor blizak istrazi:

- Tako je planirao da smiri sina i pomogne mu da opet prevari mašinu. Desilo se da je Zoran ovog puta otišao pravo kod tužioca.

Iz policije vjeruju kako je Vladimir pomagao sinu da prikrije Jelenino ubistvo, budući da je Zoran veoma nestabilna ličnost i najveću sigurnost nalazi u ocu, koji ga je oduvijek štitio.

 

 

ODVRNULI MUZIKU I ČEKIĆEM JE UDARALI U GLAVU, NJENE VRISKE NIKO NIJE ČUO: Ovako su ubili Jelenu Marjanović!

Pjevačica "Granda" Jelena Marjanović umrla je u najtežim mukama i surovo je ubijena, saznaje Kurir iz istrage. Ubica je Jelenu udario u potiljak, a kada je ona počela da zapomaže, on je pojačao muziku i nastavio sa udarcima čekićem dok nije umrla, nova su saznanja iz policijske istrage.

Kako Kurir saznaje, zapomaganje i vrisku Jelene Marjanović niko od komšija u Borči nije čuo jer je u vrijeme zločina bila pojačana muzika u studiju. Ona je brutalno ubijena sa devet udaraca tupim predmetom u glavu.

 

 

Ne propustite