MODNI OKRŠAJ U FRANCUSKOJ: Prva dama (64) u FARMERKAMA zasjenila muzičku zvijezdu (29)!

Svijet
MODNI OKRŠAJ U FRANCUSKOJ: Prva dama (64) u FARMERKAMA  zasjenila muzičku zvijezdu (29)!
Muzička zvijezda Rihanna (29) posjetila je ove sedmice Elizejsku palaču i s francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom raspravljala o siromaštvu, obrazovanju, izbjegličkoj krizi, zdravstvenoj skrbi. Pjevačica je poznata su po svojoj humanitarnoj aktivnosti i rado se odazvala Macronovom pozivu da razgovaraju o ovim važnim pitanjima.

Muzička zvijezda Rihanna (29)  posjetila je ove sedmice Elizejsku palaču i s francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom raspravljala o siromaštvu, obrazovanju, izbjegličkoj krizi, zdravstvenoj skrbi. Pjevačica je poznata su po svojoj humanitarnoj aktivnosti i rado se odazvala Macronovom pozivu da razgovaraju o ovim važnim pitanjima.  

Poput prave domaćice estradne goste je u Elizejskoj palači dočekala prva dama Brigitte Macron (64). Mediji u Francuskoj nakon s Rihannom raspisali su se o modnom stilu prve dame i ocijenili kako je odabrala pravi styling, piše Večernji.  

U modnom okršaju Brigitte - Rihanna mnogi bi očekivali kako će pobjedu odnijeti pop zvijezda, ali ovaj put se to nije dogodilo. Prva dama je zasjenila Rihannu u trapericama, što je bio hrabar odabir, te bijelom sakou Louisa Vuittona. Rihanna se baš nije iskazala s predimenzioniranim kombinezonom modne kuće Celine i velikim sakom. Prva dama očito voli svijet estrade kad je dva dana zaredom sa suprugom ugostila dvije velike muzičke zvijezde, Bona Voxa i Rihannu

 

Ne propustite