Ostao 'hladan': Dječak (11) je spasio obitelj i ubio medvjeda

Čudne priče
Ostao 'hladan': Dječak (11) je spasio obitelj i ubio medvjeda
Elliot Clark (11) je oružje držao u ruci pa je prvi reagirao.

Elliot Clark (11) je oružje držao u ruci pa je prvi reagirao. Djeca na Aljaski nose oružje jer je veći dio te savezne države nenaseljen i ako netko nastrada, pomoć se dugo čeka.

Elliot Clark (11) i njegova obitelj krajem lipnja su išli na pecanje. Odjednom je iz šume došao medvjed. Dječak je ostao miran i spasio je život svojoj obitelji. Elliot, njegov djed, stric i bratić su s tri psa su hodali šumom na Aljaski. Odjednom se pojavio medvjed. Dječak i njegov stric su bili naoružani. No medvjed je pojurio na strica i djeda. Prošao je pored pored njih i krenuo prema Elliotu i njegovom bratiću. 


 Ipak, dječak se uspio snaći, pucao je na medvjeda i ubio ga. Priču je na Facebooku podijelila senatorica Shelley Hughes. Zašto je baš dječak uspio spasiti obitelj, objasnio je njegov otac,prenosi 24sata.

 - Stric je imao oružje s remenom i nosio ga je na ramenu. Moj sin nije imao remen i oružje je nosio u ruci i u svakom je trenutku bio spreman pucati - rekao je otac. Na Aljaski je normalno da djeca u njegovoj dobi nose oružje. Aljaska je uglavnom pusta i treba puno vremena, ako netko nastrada, da dođe pomoć. Elliot i njegova obitelj napadnuti su u blizini mjesta u kojem živi samo 18 ljudi. 

Ne propustite