NOLE PRVI PUT OTVORENO O STEFANU: Srci mi se topi kad čujem da mi sin ovo kaže!

Ostali sportovi
NOLE PRVI PUT OTVORENO O STEFANU: Srci mi se topi kad čujem da mi sin ovo kaže!
Najbolji srpski teniser Novak Đoković u inetervjuu za Informer pričao jeo sinu Stefanu, ali i porodoci koja se proširuje krajem augusta kada će supruga Jelena na svijet donijeti djevojčicu.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković u inetervjuu  za Informer pričao jeo sinu Stefanu, ali i porodoci koja se proširuje  krajem augusta kada će supruga Jelena na svijet donijeti djevojčicu. 

"Trudim se da odgovorim na sva Stefanova pitanja najbolje što mogu. Često ne znam odgovore, pa tad zajedno učimo. Jelena i ja se trudimo da nikako ne pomisli da smo bezgrešni. Često koristimo primere iz našeg svakodnevnog života, da Stefan razume da i mi grešimo. U našoj kući najčešće se čuje: hvala, izvini i volim te. Srce mi se svaki put topi od sreće kad čujem da ih Stefan izgovara." – jasan je Nole.

Novak je otkrio i kako provodi vrijeme sa Stefanom:

"Ne razlikujem se previše od ostalih roditelja. Ja možda nemam dovoljno slobodnog vremena, ali se zato trudim da mu svaki trenutak maksimalno posvetim. Stan nam je pun slikovnica, tu su i ilustrovane pesme Jovana Jovanovića Zmaja, bajke i basne, pa knjige u kojima učimo, boje, slova i brojeve. Slažemo kockice, bojimo, crtamo, sviramo i pevamo."

Đoković se ne plaši da će Stefan biti ljubomoran, jer više neće biti jedinac:

"Stefan je veoma lepo prihvatio činjenicu da je Jelena trudna. Vrlo je nežan i pažljiv, tako da neće biti nikakvih problema."

nole1

Ne propustite