"Dopustio je Melaniji da zatrudni, ali samo pod jednim uvjetom": Trumpov prijatelj otkrio javnosti veliku tajnu

Svijet
"Dopustio je Melaniji da zatrudni, ali samo pod jednim uvjetom": Trumpov prijatelj otkrio javnosti  veliku tajnu
Bez obzira na to što mislite o njegovoj vladavini, Donald Trump nikako ne ostavlja dojam brižnog supruga.

Bez obzira na to što mislite o njegovoj vladavini, Donald Trump nikako ne ostavlja dojam brižnog supruga. S obzirom na to koliko je puta potpuno izignorirao Melaniju, stekao se dojam da je sam sebi najvažniji, a lijepa supruga samo je dodatak na kojem mu svi trebaju zavidjeti.

Da Donaldov odnos prema ženi nije nikad bio brižan, pokazuje i priča bliskog prijatelja ovog para, koji je progovorio za Vanity Fair.

"Otprilike šest mjeseci nakon vjenčanja Melanija je ostala trudna, a stvari su se promijenile. Tada je imala 35 godina, a Donald je govorio da joj je to zadnji vlak", ispričao je prijatelj koji je u to vrijeme često posjećivao njihov dom.

Barron navodno uopće nije bio Donaldova, već Melanijina velika želja, jer je s aktualnim američkim predsjednikom dotad bila sedam godina u vezi. Prije braka Donald se čak i trudio oko nje, no nakon što je rekla sudbonosno da i poželjela dijete, on se promijenio. Nećkao se oko toga treba li ona roditi, a na kraju je pristao pod uvjetom da Melania što prije vrati figuru. O tome su otvoreno razgovarali pred svima, a jedan od prijatelja sad je progovorio, naravno anonimno.

"Nikad je nije pitao kako je, nikad joj nije pridržao vrata niti pomagao. Sve što joj je govorio bilo je: 'Sama si htjela dijete'", ispričao je prijatelj.

S obzirom na Trumpovo ponašanje, ovo i ne zvuči nevjerojatno.

Navodno se prema njenoj trudnoći i činjenici da očekuju dijete zajedno odnosio kao prema nekoj vrsti ugovora, piše Vanity Fair. 

Prijateljica Trumpovih, PR agentica Lisa Bytner rekla je da je Melania jako slatka i da joj je drago što je njen muž u centru pažnje, a ne ona.

Dva izvora za isti su magazin ispričala da je odnos između Donaldove kćeri Ivanke i Melanije jako hladan, iako iz Bijele kuće tvrde da su s godinama izgradile prijateljski odnos. Navodno je nakon curenja snimke u kojoj njen muž govori o hvatanju žena za spolni organ razmišljala i o razvodu, iako ga je u javnosti branila.

"Izgledala je jako mršavu, tužno i umorno. Nitko od nas nije pričao s njom, nismo znali što joj reći", rekao je jedan od roditelja čije dijete ide u istu školu kao Barron.

Ne propustite