Zaprosio je i ona je rekla Da: 3 mjeseca prije venčanja raskinuo vjeridbu zbog jedne stvari!

Čudne priče
Zaprosio je i ona je rekla Da: 3 mjeseca prije venčanja raskinuo vjeridbu zbog jedne stvari!
Evo šta se dešava kada vjenčanje otkaže onaj koji je i pokrenuo cijelu priču o vjenčanju – upravo vjerenik.

Evo šta se dešava kada vjenčanje otkaže onaj koji je i pokrenuo cijelu priču o vjenčanju – upravo vjerenik.
  

Vjeridba i ulazak u novi svijet priprema i planiranja vjenčanja je veliki korak u životu svakog budućeg vjenčanog para. 
Film poput "Odbjegle mlade" i njemu slične tematike nisu poželjne romantične komedije koje bi neki novopečeni vjerenički par želio da gleda.

Ali šta kada se zaista, van filmskog platna i rediteljske palice, u stvarnom životu dogode baš takve scene? Ili još gore, kada vjenčanje otkaže onaj koji je i pokrenuo cijelu priču o vjenčanju – upravo vjerenik!

Zašto je to uradio, otkrio je jedan muškarac koji se našao u takvoj situaciji Dilan V. za portal Women`s Health.


"Naša veza bila je srećna većinu vremena, bez nekih problema. I danas je volim, ali jednostavno ne bi to funkcionisalo onako kako bi trebalo. Ona je znala bolje od mene šta želi u životu i htjela je da se uda i da ima djecu prije nego što napuni 30 godina. Slušao sam njene želje i moja reakcija bila je izazvana nizom takvih razgovora. Osjećao sam se kao da me ucjenila riječima: "Ili ćemo se vjenčati ili ćemo raskinuti i naći ću drugog koji će željeti da osnuje porodicu sa mnom."

Zaprosio sam je, pristala je i nakon tri mjeseca raskinuo sam vjeridbu. Baš prije nego što je kupila vjenčanicu koju je pronašla.

Rekla mi je da je trebalo da razgovaramo prije nego što sam joj stavio prsten na prst. Bila je u pravu. Dobio sam dosta kazne i od njenih roditelja. Iselio sam se iz stana u kojem smo zajedno živjeli i od tada nismo puno razgovarali. Bilo je to prije godinu i po, a ovog leta ona se udaje. Ne znam kako bih se osjećao oko toga, ali pada mi na pamet – bolje on nego ja", iskren je bio Dilan V.

Ne propustite