OSVOJIO 60 MILIONA EURA NA EUROJACKPOTU, ALI SREĆA JE KRATKO TRAJALA: Mislio sam da ću dobiti srčani udar kad su mi javili!

Vijesti
OSVOJIO 60 MILIONA EURA  NA EUROJACKPOTU, ALI SREĆA JE KRATKO TRAJALA: Mislio sam da ću dobiti srčani udar kad su mi javili!
Jens Neumann (43) iz Njemačke svake sedmice sa majkom je igrao Eurojackpot, a sada je konačno pomislio kako mu se posrećilo.

Jens Neumann (43) iz Njemačke svake sedmice sa majkom je igrao Eurojackpot, a sada je konačno pomislio kako mu se posrećilo.

Naime, kada je početkom aprila kupio novine da provjeri da li je nešto dobio, shvatio je da je osvojio 60 miliona eura, jer je pet brojeva bilo istih kao na njegovu listiću, 25, 26, 30, 36, 44 te dodatni 3 i 9, piše Bild. 

Međutim, nije mogao ni sanjati da će doživjeti najveće razočarenje u životu, jer su mu javili kako su novine napisale pogrešne brojeve.

"Srce mi je jako lupalo, mislio sam da ću dobiti srčani udar", rekao je. Da budu sigurni, on i majka su još jednom odlučili provjeriti brojeve na teletekstu, a onda je uslijedio šok - brojevi su bili potpuno različiti.

Nazvali su sjedište lutrije iz kojeg im je potvrđeno da su tačni brojevi oni na teletekstu, 8, 14, 34, 40, 44 i dodatni 1 i 7.

Iz Lutrije poslali su izvinjenje nesretnom Nijemcu, ali je on ipak bio veoma razočaran.

"Naravno da niko ne treba 60 miliona eura pa ni ja, ali sam mogao otplatiti kredit na majčinu kuću", rekao je on.

 

Ne propustite