UDALA SE ZA NEUGLEDNOG BOGATAŠA: Svi su mislili da ga ISKORIŠTAVA, a kad je umro, evo šta je URADILA

Čudne priče
UDALA SE ZA NEUGLEDNOG BOGATAŠA: Svi su mislili da ga ISKORIŠTAVA, a kad je umro, evo šta je URADILA
Sa 67 godina nije bio zainteresovan za žene, ali je upoznao Sandrin Devilard, prelijepu 25 godina mlađu Parižanku.

Markel Amfuks je čitav svoj život živio jednostavno, a budući da nije trošio mnogo na hranu, a u kući nije imao vode to mu je omogućilo da uštedi ogroman novac.

Njegova kuća se nalazila u švicarskim Alpima, između dva luksuzna ski-centra, tako da je vrijednost godinama još više porasla.

Možda nije tako izgledao, ali je bio jako zdrav čovjek. Želio je podijeliti svoje bogatstvo sa drugima, pa je napravio kućice na svom imanju za rodbinu i prijatelje, da tu žive, a ne plaćaju kiriju. Sa 67 godina nije bio zainteresovan za žene, ali je upoznao Sandrin Devilard, prelijepu 25 godina mlađu Parižanku.

Komšije su ga upozoravali na nju, jer su vjerovali da je s njim zbog njegovog novca. Sandrine se bavila nekretninama i tačno je znala koliko je Markel vrijedio. Ljudi su primjećivali ovaj par, moderna mlađa žena i kvrgavi, stari čovek. Činilo se naivno da ga ona tako potkrada, ali Marcela nije bilo briga i uživao je sa njom.

Uprkos neodobravanju vjenčali su se 2001. godine. Nastavila je da živi i radi u Parizu, a Markela ga je posjećivala samo kada je imala vremena.

Nakon godinu dana braka, Markel je s dva prijatelja doživio saobraćajnu nesreću. Ostali su preživjeli, ali Markel je poginuo. Seljani su mislili da je Sandrine kriva za nesreću. Na sahrani je plakala. Momenat kasnije, počela je da zahtjeva da se njegovi stanari isele. Ipak je na kraju ispalo da je Marel imao jedno iznenađenje. Ostavio je sve brvnare koje je izgradio svojima stanarima koji su živjeli u njima. Novac je ostavio porodici i prijateljima. Sandrine nije dobila ništa.

Ne želite osuđivati nekoga bez dokaza i nemoguće je znati šta se dešava u nečijoj vezi.

Ne propustite