Učiteljica na sudu: Dječaci su mi dali drogu i onda me silovali

Svijet
Učiteljica na sudu: Dječaci su mi dali drogu i onda me silovali
Učiteljica joge je na sudu tvrdila da su joj dječaci dali drogu i da su ju silovali.

Učiteljica joge je na sudu tvrdila da su joj dječaci dali drogu i da su ju silovali. Tvrdila je i da se ničega ne sjeća. Oslobodili su je pa sada ona tuži dječake i njihove roditelje.

Lindsey Radomski (34), učiteljica joge iz Arizone, bila je optužena da je zavela sedam dječaka starih između 11 i 15 godina. Tužitelji su tvrdili da je dječake tijekom proslave bar micve pozvala u spavaću sobu i da se seksala s najmanje jednim dječakom. 

Policija ju je istraživala zbog sumnje na seks s maloljetnicima te seksualno zlostavljanje dječaka. Na sudu se pak dogodio obrat.  Lindsey je tvrdila da se ne sjeća te noći. Tvrdila je i da su ju dječaci vjerojatno drogirali i nakon toga silovali. 

Sudac joj je povjerovao i puštena je. Suđenje je trajalo sedam tjedana, a svjedočili su i Lindsey i svi dječaci. U rujnu prošle godine je odlučeno da nije kriva. Lindsey Radomski sada tuži tinejdžere i njihove roditelje. Traži 5 milijuna dolara odštete. 

Lindsey Radomski tvrdi da su roditelji dječake ostavili bez nadzora, da su im dozvolili da piju alkohol, a jedan je i kod sebe imao drogu. Što su učinili, Lindsey je saznala tek na sudu, objavio je azfamilycom.  

 

Ne propustite