Bez puno muke i bez puno uloženog novca ovih pet žena je uspjelo brzo smršati! Zašto to ne biste mogli i vi?

Praktična žena
Bez puno muke i bez puno uloženog novca  ovih pet žena je uspjelo brzo smršati! Zašto to ne biste mogli i vi?
Doosta je oonih koji misli da se za divnu liniju moraju odreći i prilične svote novaca - članarina u teretani, oprema, hrana - sve to košta.

Doosta je oonih koji misli da se za divnu liniju moraju odreći i prilične svote novaca - članarina u teretani, oprema, hrana - sve to košta. 

No, ako pogledate iz jedne druge perspektive - hraniti se ionako morate, a vježbati možete i besplatno - onda to i nije neki izgovor zašto ste još uvijek malo veliki.

Pitajte uostalom one koje su to prošle, poput ovih žena koje su svoje savjete podijelile s čitateljicama Women's Healtha.

"Vremena i novca jednostavno nemam na bacanje - ali sam svakodnevicu iskoristila tako da stalno nešto radim. Što si više fizičkih zadataka zadajem imam manje vremena za ljenčarenje i bespotrebno grickanje." - na tu je foru Nicole Ortiz izgubila nevjerojatnih 27 kilograma!

"Svakodnevno kupovanje skupih salata na poslu samo da održim liniju koštalo me u početku puno novca pa sam ubrzo počela planirati svoje obroke i pripremati ih kod kuće. Tako sam čak i zdravije jela i svakako uštedjela dosta novca.", rekla je Natasha Bucks koja je smršavila 8 kilograma.

zena

"Prestala sam jednostavno koristiti automobil i svugdje išla pješice, biciklom i javnim prijevozom. Ta mala promjena - tih pola sata šetnje do posla i nazad donijela je toliko aktivnosti u moj život da sam bezbrižno uspjela skinuti dodatnih 7 kilograma", napisala je Alisha Adkins koja sveukupno skinula 34 kilograma.

"Shvatila sam da je povrće koje kupujemo u trgovinama jednostavno preskupo i loše pa sam zajedno s još dvije kolegice ugovorila svoj dio u obližnjim vrtovima gdje smo same sadile svoje povrće. Osim što nas je to sve skupa na koncu ispala užasno jeftino - bila sam puno aktivnija i iako uopće u početku nisam planirala izgubiti kilograma prebacivanjem na zdravu hranu i tjelovježbu, kako svi preporučuju, završila sam baš tako. Kolika korist od vrtova!", napisala je Eileen Reardon nakon što je izgubila 9 kilograma.

zena-2

"Muž i ja strašno volimo jesti vani. S društvom se nalazimo po restoranima i to me je s vremenom koštalo jako puno novca i popriličan višak kilograma. Sve dok nisam promijenila jednu stvar. Startala sam s planom prehrane prema principima Whole 30, te sam se prije svakog odlaska u restoran dobro najela onoga što sam naumila jesti taj dan. U restoranu sam počela naručivati tek neku sitnicu, u tonu mog dnevnog plana i tako sam na kraju doista uspjela skinuti čak 11 kilograma, a i dalje sam se nastavila družiti po restoranima.", priznala je i Jezzele Alcantara.

Ne propustite