Pripremite se za polaganje TOEFL-a ili IELTS-a uz online kurs!

Kiosk
Pripremite se za polaganje TOEFL-a ili IELTS-a uz online kurs!
Zašto On-Line? Oslanjajući se profesore, ali i izvorne govornike, napravljena je jedna od svjetski najsofisticiraniji platformi za učenje engleskog jezika. Korištenjem programa formiranog od strane profesionalaca, slušajući engleski jezik maternjih govornika i kroz direktan pristup njihovim mislima i govoru u udobnosti vašeg doma, vi svjesno i nesvjesno postajete majstori engleskog jezika.

Zašto On-Line? Oslanjajući se profesore, ali i izvorne govornike, napravljena je  jedna od svjetski najsofisticiraniji platformi za učenje engleskog jezika.  Korištenjem programa formiranog od strane profesionalaca, slušajući engleski jezik maternjih govornika i kroz direktan pristup njihovim mislima i govoru u udobnosti vašeg doma, vi svjesno i nesvjesno postajete majstori engleskog jezika.

CityDeal dosno ponude sa izvrsnim sniženjem uz koje efikasno, lako i brzo možete naučiti engleski jezik. Pripremite se za polaganje TOEFL-a ili IELTS-a, ali jednostavno usavršite svoj enegleski jezik uz Oxford ili Cambridge školu stranih jezika.

Želite posao ili studij u inostranstvu i potrebno je da usavršite engleski jezik? Sa ponudama iz Cambridge Academy možete naučiti engleski jezik i samouvjereno potražiti posao iz snova. Cambridge Akademija je počela sa ciljem omogućavanja studentima da uče engleski jezik -online, svojim tempom i  interaktivnim modulima. Među kursevima su TOEFL, IELTS, KET, PET, i FCE.

Pripremite se za polaganje IELTS-a i radite posao iz snova u jednoj od mnogih top korporacija koje su prepoznate u 135 zemalja širom svijeta. IELTS je priznat kao dokaz o znanju engleskog jezika u Australiji, Velikoj Britaniji, Kanadi, Irskoj, Novom Zelandu i Južnoj Africi, u više od 3.000 akademskih institucija u SAD-u, i raznim profesionalnim organizacijama. 

IELTS je uslov za imigraciju u Australiju, Novi Zeland i Kanadu. Također Vam može pomoći da dobijete vizu za Veliku Britaniju i Sjedinjene Američke Države.

Govorite enegleski jezik baš kao da Vam je to maternji jezik. Cambridge Academy online škola engleskog jezika je odlična priprema za ispite kao što su TOEFL, KET, PET, FCE, i IELTS. Naučite kako da efikasno komunicirate sa opcijom od 6 mjeseci online učenja engleskog jezika.

Sve ponude sa portala Citydeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjesto u BBI Shopping centru (prizemlje).
Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz Vaš Citydeal!

Ne propustite