Šestomjesečni sinčić spasio život majci: "Spazio je da imam rak dojke!"

Kiosk
Šestomjesečni sinčić spasio život majci: "Spazio je da imam rak dojke!"
Saraha Boyle (26) bila je veoma uznemirena kada je njen šest mjeseci star sin Teddy počeo odbijati hranu kada ga jehtjela dojiti iz desne dojke.

Saraha Boyle (26) bila je veoma uznemirena kada je njen šest mjeseci star sin Teddy počeo odbijati hranu kada ga je htjela dojiti iz desne dojke.

Njegovo odbijanje natjeralo je Boyle da zakaže skeniranje beninge ciste koja je prethodna pronađena. 

Boyle trenutno prima terapiju za drugi stadij trostruko negativnog raka dojke.

Boyle je izjavila da je njen sin na početku odlično reagovao na dojenje, ali onda se njegovo ponašanje prošlog ljeta promijenilo. 

Pokušala je hraniti sina u nekoliko različith pozicija, te se pribojavala da mu možda nešto nije u redu s vratom. Boyle sada misli da je mlijeko iz njene desne dojke imalo drugačiji okus.

Sari je 2013. godine pronađena beningna cista u desnoj dojci. Kada je tražila da je ponovno skeniraju rečeno joj je da se ne brine. No, kada se Teddyjevo ponašanje nastavilo, Sarah je primijetila da je njenacista postala rigidnija i bolnija te da se promijenio izgled njezine desne dojke.

“Ono što svakako znam je da bi sljedeća godina u ovo vrijeme bila znatno drugačija da sam slušala doktore, a ne Teddyja. Zbog njega se sada liječim”, - rekla je Boyle.

 

Ne propustite