Jezivi detalji nesreće u kojoj je smrtno stradao osmogodišnjak: Majka dozivala mrtvog sina, još ne zna da je preminuo

Region
Jezivi detalji nesreće u kojoj je smrtno stradao osmogodišnjak: Majka dozivala mrtvog sina, još ne zna da je preminuo
Dječak je, podsjetimo, poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prekjuče na Ibarskoj magistrali kod mjesta Bare

Tanja Samailović (38), koja  je prekjuče teško povrijeđena u stravičnom sudaru na Ibarskoj magistrali kod Raške, i dalje ne zna da je u nesreći izgubila sina Lazara (8)

 Stravična tragedija koja je u subotu zadesila porodicu Samailović zavila je u crno naselje Supnje kod Raške, koje će danas na vječni počinak ispratiti osmogodišnjeg Lazara.

Dječak je, podsjetimo, poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prekjuče na Ibarskoj magistrali kod mjesta Bare, kada se automobil u kome je bio sa majkom Tanjom (38) direktno sudario s kamionom. Nesrećna žena je zbog teških povreda prebačena u kragujevački klinički centar, gdje joj predstoji više operacija.

Rođaci Samailovića juče su prepričavali strašne scene iz bolnice, gdje je nesrećna majka, čitave noći, dozivala mrtvog sina. Niko od rođaka, ali ni doktora, kako su rekli rođaci, nije imao snage da joj saopšti da je mali Lazar nastradao.
- Ne možemo da poverujemo da se ovakva tragedija dogodila. Teško nam je od pomisli da malog Laze više nema, da ga više nikad nećemo vidjeti kako našom ulicom odmiče u školu sa rancem na leđima - kroz suze su juče pričale komšije Samailovića u Supnju.

Oni kažu da se nesreća dogodila u trenutku kada su se Tanja i Lazar kolima vraćali kući iz Čačka, gdje su bili u posjeti rodbini. Pod još nerazjašnjenim okolnostima „pežo“ u kome su bili njih dvoje sudario se sa teškim kamionom koji je dolazio iz pravca Raške. Teško povrijeđeni dječak i njegova majka hitno su prebačeni u bolnicu u Kraljevu, gdje su ljekari 45 minuta bezuspješno pokušavali da reanimiraju dijete.
(kurir.rs)

Ne propustite