Zašto je u 30-ima dobro izlaziti s mlađim frajerom?

Ljubav
Zašto je u 30-ima dobro izlaziti s mlađim frajerom?
Žene češće preferiraju izbor starijeg partnera, jer se uz njega osjećaju sigurnije i zaštićenije.

Žene češće preferiraju izbor starijeg partnera, jer se uz njega osjećaju sigurnije i zaštićenije. Onda na red dolaze muškarci istih godina, a kada su mlađi frajeri u pitanju žene su skeptične. No, nije niti najmanja nepoznanica kako često muškarci istih godina ili stariji još uvijek ne znaju što žele od života pa je stoga totalno svejedno izlazile s 10 godina mlađim ili starijim.

Izlasci i druženja s mlađim frajerima imaju brojne prednosti.

Ovo može zvučati sebično, ali je istina! Uz mlađeg muškarca ćete shvatiti koliko ste toga postigle u životu i biti ponosne na sebe. Dok je on još uvijek u godinama u kojima traži sebe i ono čime bi se bavio, a vi ste već davno prošle tu fazu života i tako je dobar osjećaj shvatiti koliko ste zapravo napredovale.

Kada se nalazite u ranim 30-tim godinama već dobro znate što želite, samopuzdane ste, uspješne i sigurne u sebe, a frajer u 20-tim godinama će biti impresioniran vama. Jako je lijepo dobivati komplimente i riječi hvale, a to ćete od njega doživjeti. Čvrsto stojite na nogama i imate organiziran život, a on će vam se zbog svega toga diviti jer su to životne situacije koje njega tek očekuju. Sve su ovo sitnice koje će podići vaše samopouzdanje.

Nemojte razmišljati o tome kako vam treba biti neugodno da vas okolina vidi s 10 godina mlađim tipom, jer to se apsolutno nikoga ne tiče. Upravo izbor mlađeg frajera osigurati će vam da se osjećate živo, poletno, mladoliko, nesputano, privlačno, seksi…

Ne propustite