Zanimljiv i multifunkcionalan namještaj

Enterijer
Zanimljiv i multifunkcionalan namještaj
Na trenutak ćemo se distancirati od tipičnog namještaja i malo proširiti horizonte. Postoji mnogo zanimljivih i kreativnih komada namještaja, koji su i multifunkcionalni. Vjerovatno ih ne možemo sve pohvatati, ali vam donosimo pet trenutno najzanimljivijih.

Na trenutak ćemo se distancirati od tipičnog namještaja i malo proširiti horizonte. Postoji mnogo zanimljivih i kreativnih komada namještaja, koji su i multifunkcionalni. Vjerovatno ih ne možemo sve pohvatati, ali vam donosimo pet trenutno najzanimljivijih.


1.Rastezljivi stol

Broj jedan na listi je nevjerojatan stol koji je dizajnirao David Fletcher. To je okrugli stol s jednostavnim i šik dizajn i skriva čudesnu tajnu. Stol se može proširiti od malog ka nevjerovatno velikom zadržavajući svoj kružni dizajn tijekom procesa.

1

2. Stepenice,tj.ladice

Savršeno za male domove, omogućuje uštedu prostora i ima dovoljno prostora za pohranu. Ladice su poredane kao stepenice što vam omogućuje da se popnete na prve da bi mogli dohvatiti one najviše.

2

3. Zabavni stol

Imati bilijar u dnevnoj sobi - san većine nas. Sa ovim multifunkcionalnim stolom imate mogućnost svoj dom za sekund pretvoriti u središte zabave. Služi kao stol za objedovanje, a nakon toga, jedna partija bilijara.

3

4. Višenamjenski kauč

Kada je prostor ograničen, nema dovoljno mjesta za sve komade namještaja. Za to su idealni višenamjenski komadi poput ovoga. Ovaj kauč se za čas pretvori u blagovaonicu jednostavnog i modernog dizajna. Idealan je za male prostore. 

4

5.Fleksibilna polica

Još jedan vrlo zanimljiv komad je Chuck, novi koncept polica. Police su savitljive i napravljene su od šest dasaka od kojih se svaka može podešavati.

5

Ne propustite