POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE RUŽIČASTE KUHINJE VISOKOG SJAJA: O njoj se govorilo u MasterChefu

Enterijer
POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE RUŽIČASTE KUHINJE VISOKOG SJAJA: O njoj se govorilo u MasterChefu
Kandidatkinja nove sezone MasterChefa Luana Đurđević najviše voli raditi domaću tjesteninu i pripremati jela od tjestenine, a i ružičasta boja njezina je velika ljubav. Luana se tako u MasterChefu predstavila s njokama i šparogama, a otkrila je i da kod kuće ima kuhinju potpuno neuobičajene boje – roza.

Luanina kuhinja još je i visokog sjaja pa ružičasta boja još više dolazi do izražaja. Kandidatkinja MasterChefa Nove TV, koja je za svoje njoke i šparoge uspjela dobiti pregaču, priznaje kako održavanje ružičaste kuhinje visokog sjaja nije lako jer se vidi svaka mrlja i otisak prsta. No o takvoj kuhinji maštala je otkad je imala devet, deset godina pa, unatoč zahtjevnijem održavanju, nije požalila.

Kandidatkinja MasterChefa Luana Đurđević u svojoj kući ima ružičastu kuhinju visokog sjaja

  Kandidatkinja MasterChefa uživa u svojoj ružičastoj kuhinji

Kuhinju čistim sredstvom za staklo i za pranje posuđa, koristim meku spužvicu da nema ogrebotina, pazim kako ju čistim, otkriva Luana Đurđević koja sa suprugom Andrejom, 11-godišnjim sinom Marvinom i sedmogodišnjim kćeri Irinom Marijom živi u Petroviji nedaleko od Umaga. Imaju i psa, mačku i kornjače te uživaju u svojoj obiteljskoj idili blizu grada, a opet dovoljno udaljeni da imaju mir.

 Od djetinjstva je bila fascinirana ružičastim kuhinjama, na internetu je gledala takve kuhinje iz 1960-ih godina u nježnim pastelnim nijansama roza boje, ali nigdje ih nije uspjela vidjeti uživo.

Kandidatkinja MasterChefa Luana Đurđević u svojoj kući ima ružičastu kuhinju visokog sjaja - 4

Bila sam na poslu i suprug mi je poslao fotografije dok se kuhinja montirala. Kad sam ju vidjela skoro sam počela plakati od sreće, prisjetila se Luana čija kuhinja zapravo ne čudi nikoga tko je poznaje jer savršeno odgovara njezinu karakteru. Svi znaju da je velika ljubiteljica ružičaste boje, nosi i ružičastu odjeću, a po prirodi je vesela, vedra i otkačena.

Odijevam se u ružičasto, ne pratim modu, pratim sebe, ističe. Poseban je gušt, dodaje, kuhati u ružičastoj kuhinji. Za nju je kuhanje antistres terapija od posla knjigovotkinje, opušta ju te obožava isprobavati nove recepte i eksperimentirati. Njezina djeca posebno vole tjesteninu i slatko, pa svome sinu svaki dan ujutro i za školu priprema crostatine, odnosno prhko tijesto s čokoladnim namazom, dok kći voli mamine kroasane.

Ne propustite