Znate li kojem dijelu muškog tijela naviše godi ženski dodir?

Kiosk
Znate li kojem dijelu muškog tijela naviše godi ženski dodir?
Muškarci, za razliku od žena, nemaju puno erogenih zona.

 

Muškarci, za razliku od žena, nemaju puno erogenih zona. No na njegovom tijelu postoje čarobne točke strasti, a niti jedan se ne nalazi ispod razine struka. Doznajte gdje je muška 'točka vrenja' koju možete aktivirati poljupcem, dodirom i grickanjem


 Osim bradavice, pupka, prepona i, naravno muškog ponosa, na tijelu muškarca postoje točke koje mogu izazvati erupciju strasti.
Riječ je o njegovom vratu koji skriva najjače erogene zone i koji, ako se dotakne, poljubi ili pak gricne na pravi način muškarca može u trenu uzbuditi.

"Muški vrat skriva najjače erogene zone koje ga, ako se dotaknu, poljube ili pak gricnu na pravi način mogu u trenu uzbuditi"

vrat-muskarac

1. Za poljupce
Želite li isprobati najstariji trik koji doista pali, 'napadnite' njegov vrat. Nakon poljupca u usne skrenite pogled i krenite prema vratu, točnije području ispod uha.
Poljupci na ovom djelu vrlo su strastveni i zavodljivi te se smatraju najmoćnijom erogenom zonom. Poigrajte se s poljupcima i priuštite mu užitak koji podiže granice.

2. Za dodire
Vrhovi jagodica koji polako prelaze preko tijela ženama predstavlja pravi užitak. No, isti efekt imaju i na muškarcu, posebno da djelu vrata. Želite li isprobati ovaj trik upotrijebite maštu i lagano krenite u akciju.

Kada zagrlite muškarca i krenete s poljupcima, vršcima prstiju polako pređite po sredini njegovog vrata i to od zatiljka prema dolje. Ovaj nježan dodir vrlo je moćan, posebno ako se kombinira s prvo točkom.

3. Za grickanje
Nježno grickanje vrlo je strastven čin koji, u žaru seksualnog odnosa spontano ili ciljano koriste mnogi. No nježni ugrizi čine čuda na vratu muškarca i zato isprobajte ovu staru dobru tehniku uzburkavanja strasti.

Krenite s točkom 2., potom pređite na točku 1., a za veliko finale iskoristite zubiće. Završetak vrata i dio ramena nježno uhvatite zubima te primit kožu te toliko da n to osjeti. Užitak koji pruža ovaj na oko beznačajan trik za muškarca je neopisiv.

 

(Zadovoljna.hr)

Ne propustite